Rantasalmi majoitus. Majoitus ja ruokapalvelut 2019-12-01

Rantasalmi

rantasalmi majoitus

Kaikissa aittamökeissä on sähköt, jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin. Ranta-Hovi 4+2 hengelle ympäri vuoden Ranta-Tupa 2+3 hengelle ympäri vuoden Ranta-Huvila 2+3 hengelle ympäri vuoden Ranta-Pirtti 2+2 hengelle vain kesäisin Ranta-Mökki 2+2 hengelle vain kesäisin Sijainti Opasteet ohjaavat Alasenjärven rantaan Juva-Savonlinna tieltä tie nro 14 , josta matkaa mökeille n. Vuokrattavat mökit sijaitsevat Yöveden rannalla, mistä luonnonkauniit vesitiet johtavat mm. Tarjoamme Itä-Suomen monipuolisinta leirikoulutoimintaa ja lienemme myös kokemukseltamme seudun pitkäikäisempiä. Jaakkolan vuosivuokra 4500 eur + sähköt Lehtokurppa Erittäin kauniilla paikalla sijaitseva lapsiystävällinen tontti. Haapaniemen muistomerkki Kadettikunta ry:n vuonna 1931 pystyttämä Haapaniemen muistomerkki sijaitsee kadettikoulun alkuperäisellä paikalla noin 10 km Rantasalmen keskustasta länsiluoteeseen.

Next

Ahomansikan Marja ja Majoitus. Rantasalmi, Finland

rantasalmi majoitus

The air-conditioned property is 40. . Voit majoittua kartanossa tai valita maalaistyylisen pihapiirin, jossa voit majoittua Osmon pirtissä, lomahuoneistoissa sekä luhtiaitoissa. Näyttelyyn on myös sisustettu tyypillinen maalaistalon keittiö sekä makuukamari. Kelohuvilat sijaitsevat lähellä toisiaan ja noin 150 metrin säteellä rannasta sekä päärakennuksesta. Talo Hyvin varusteltu omakotitalo 10 hengelle kaunilla paikalla pellon laidalla. Tupakeittiö + mh + s + ph, veranta.

Next

Rantasalmi Travel

rantasalmi majoitus

. Lauantaisin parketti täyttyy tasokkaiden orkesterien tahdittamista tanssipareista ja kesällä viihtyisät terassit tarjoavat virkistävän keitaan. Pekka Lipponen on nimimerkki Outsiderin, oikealta nimeltään Aarno Haapakoski myöhemmin nimimerkistä tuli Haapakosken ja Seppo Kosken yhteinen , luoma fiktiivinen veijarihahmo, joka on seikkallut mm. Vene mökin omassa rannassa kuuluu luonnollisesti varustukseen. Valitkaa ryhmällenne mieluisa majoituskohde seuraavista Rantasalmen Leirikouluverkoston majoitusvaihtoehdoista. . Järvien pohjista sukelletut tuhansia vuosia vanhat hakopuut muodostavat nyt Aikhituvan ja Savotta-salin.

Next

Mökit vuokrattavana

rantasalmi majoitus

Alakerrasta sijaitsee iso keittiö, suuri takkatupa ja lasiveranta. Kartanohotelli saunakylineen ja huviloineen tarjoavat upeat puitteet yrityksenne pikkujouluihin. . Lomapesä tarjoaa ympärivuotiset aamiaismajoituspalvelut, ainutlaatuisessa maalaisympäristössä aivan oopperajuhlakaupunki Savonlinnan kupeessa. Linnunlaulusta, aamukasteesta ja kiireetömistä hetkistä kauniissa luonnossa pääset nauttimaan vaikka juoden aamukahvia aitan portailla.

Next

Hotelli Rinssi

rantasalmi majoitus

On mieless√§si m√∂kkivuokraus lomakyl√§st√§ tai erillisen√§ kohteena ‚ÄĒ Savonlinna ja l√§hiseutu tarjoavat useita eri vaihtoehtoja. Kes√§aikaan hotellin vierest√§ l√∂ytyy tenniskentt√§ sek√§ 18-korinen frisbeegolfrata. Majoitamme kotoisasti j√§√§leirill√§ SuurSavo-hallissa harjoittelevat joukkueet sek√§ virkistysmatkalla olevat seurueet. Korholan pihapiiriss√§ esill√§ paljon my√∂s vanhaa maatalouskalustoa. . Henkil√∂kunta voi auttaa j√§rjest√§m√§√§n opastettuja patikkakierroksia, pilkkiretki√§ ja pitki√§ luisteluretki√§ Linnansaaren kansallispuistossa.

Next

Rantasalmi Travel

rantasalmi majoitus

Osaan huoneista on mahdollisuus saada lisävuode. The maximum number of extra beds in a room is 1. . Yövieraille erillinen nukkuma-aitta 12m2; sähköt, 2 vuodetta 21. Se on sisustettu nuorten makuuaitaksi.

Next

Hotel & Spa Resort Järvisydän. Rantasalmi, Suomi

rantasalmi majoitus

Kylässä on hyvin varustettu kyläkauppa, ravintola ja melontakeskus. . Kehitämme kestävästi ulkona oppimista, luonnossa liikkumista ja opetusta. . Kekkolan tilavassa maalaistalossa voi viettää aikaa yhdessä isommallakin porukalla. .

Next

Lomakylät

rantasalmi majoitus

Kukkulan k√§yt√∂ss√§ on erillinen yhteinen rantasauna 30 m2 grillikatoksineen ja uimarantoineen Pihlaja-m√∂kin kanssa. Hotellimajoittujakin l√∂yt√§√§ luonnon aivan likelt√§; Savonlinnan keskustasta poikkeat muutamassa minuutissa paikallisten suosimaan Sulosaareen piknikille tai ampaiset hikilenkille mets√§√§n. Sijainti Aja Rantasalmen keskustasta n. Tiesith√§n ett√§ kalastajilla on kalajuttunsa, mutta ihan oikeasti seutumme tunnetaan erinomaisista kalansaaliista ja melkein takuuvarmasti. Ja melkeinp√§ takuuvarmasti voit n√§hd√§ norppaniikkulaisenkin, kun l√§hdet Norpparisteilylle. Ryhm√§- ja kokousmatkailijoita autamme ohjelman suunnittelussa mielell√§mme. Sis√§√§nk√§ynnin vieress√§ olevassa valokuvaajan nurkkauksessa on esill√§ rantasalmelaisen kuvaajan Emil Tolvasen 1898‚ÄĒ1950 ty√∂v√§lineit√§.

Next