Rebekka slettebø. Symesterskapet sesong 4 (1:16) 2019-11-30

Symesterskapet sesong 4 (1:16)

rebekka slettebø

Ho kjøpte seg symaskin for 3-4 år sidan og begynte å sy for fullt. I tillegg måtte kjolen ikkje vere for lang eller ha for mykje stoff nedst, for då kunne den sette seg fast i rullestolhjula. Ho vart biten av sybasillen og nå satsar ho på utdanning innan saum, og på å selje stoff på nett. Ho er mor til tre barn og bonusmor til tre. Skarstein går med gifteplanar, og hadde med seg tre brudekjolar til finalistane. Ho har berre sydd i vel ett år, men ho har sydd mykje! Nå er han tilbake i heimbyen Bergen for å starta nye prosjekt innan berekraftig herremote.

Next

The Seattle Times Recent Obituaries: All of The Seattle Times' Recent Obituaries

rebekka slettebø

Ho har fjerna mykje av «dilldallet». Ein periode var Morten innom Youtube i smug og kikka på sy-videoar, men no har han full maskinpark og syr både kjolar, eige treningstøy og turutstyr i Gore-Tex. Jenny Skavlan er ei av landets fremste innan gjenbruk og berekraftig mote. Ho er ein verdsborgar som snakkar fire språk flytande, har røter frå Ukraina og Jordan, og vaks opp i Egypt. Ho er mest vand med å klekke ut eigne idear og syr helst ikkje etter mønster.

Next

June M. Sletten

rebekka slettebø

Ho er engasjert i bygdelaget og den lokale ungdomsklubben i tillegg til jobb. I 2014 arva Maria ei symaskin, og den brukte ho til å sy gardiner. I studietida starta ho nemleg et prosjekt i Kambodsja der jenter lærer å sy klesplagg dei kan selje og slik skape seg eit livsgrunnlag. Ho har et godt blikk for design, og likar å gjere ting skikkeleg. Deltakarane skal konkurrera i å skapa nye og trendy plagg sydd av gamle klede og gjenbrukstekstilar. Amalie er ein kreativ syar.

Next

Symesterskapet sesong 4 (1:16)

rebekka slettebø

Den fyrste ein selskapskjole frå 60-talet arva av farmora. Karina lever eit travelt liv med mann, barn og ein krevjande jobb, så når ho syr så likar ho at det går fort. Den siste hadde mora til Skarstein på seg då ho gifta seg på 80-talet. Det var starten på det som kanskje kan bli eit nytt levebrød for Maria. Den deltakaren som syr det plagget kunden vil ha, blir freda og får vere med i Symesterskapet ei veke til. Fram til symaskina dukka opp hadde jobben tatt stor plass i livet hennar, men etter kvart blei interessa for å sy såpass viktig at ho faktisk sa opp jobben for å vere med i Symesterskapet. Kjolen skule vere elegant, praktisk og funksjonell for rullestol.

Next

June M. Sletten

rebekka slettebø

Inn dørene til lokala i Bergen kom verdsmeister Birgit Skarstein 30. For funeral information please call 630-832-0018 or www. Etter finalen i Symesterskapet kan Skarstein også vise seg fram i fleire brudekjolar, om ho skulle få lyst. Den vil vere ein veldig fin kjole å vere i ein heil dag. Ho har ingen problem med å fylle dagane, likevel skaffar ho seg tid til å sy litt nesten kvar dag. Kvar veke sender dommarane ein syar heim, men kunden har også makt. Interessa for å sy starta i ungdomsåra da han skulle på premiere på ein Star wars-film og trong eit kostyme.

Next

June M. Sletten

rebekka slettebø

Kanskje ender eg med å bruke alle tre? Men no heng i alle fall kjolen til den store dagen klar. » Stoff og mønster blei kjøpt inn og slik blei sy-gnisten tent. Til årets skuleball har ho brukt chips-posar som materiale til den sjølvsydde kjolen. Ho tapte bodrunden, og mannen som fekk leilegheita ville gjere det godt igjen ved å invitere ho ut på middag. Mass of Christian Burial 11:00 a. Då ho ikkje klarte å velje, enda ho opp med å bruke alle tre. Nå brukar ho tid på alle interessene sine, og saum og design er heldigvis ein av dei.

Next

The Seattle Times Recent Obituaries: All of The Seattle Times' Recent Obituaries

rebekka slettebø

Valet fall på 80-tals kjolen til mora som Rebekka Slettebø 24 frå Jæren hadde sydd om. Og ikkje minst; den opphavlege kjolen måtte spele hovudrolla. Ho er berre 16 år, men ho er ein syar mange kjenner til allereie. Dette gir meg eit kjempedytt til å halde på med deg eg elskar. Ho fann Martin Sletten 30 på hybel. Da ho ikkje fekk lov av foreldra å kjøpa det, laga ho sine eigne.

Next

June M. Sletten

rebekka slettebø

Rebekka er kanskje sesongens kjoleekspert. Då ho blei pensjonist kom tida tilbake, og Svanhild veit å bruke den. Men ein laurdag lurte kona på om han ville vere med innom ein stoffbutikk, og mens han tråkka rundt og venta blei han og sonen nysgjerrige. Etter at ho blei mor var liksom ikkje kroppen heilt slik den var tidlegare. I mange år jobba ho offshore i oljebransjen, men da krisa kom var ho ei av dei som mista jobben.

Next