Rikke lund skal vi danse. Skal Vi Danse, Kjendis 2019-12-02

Victor Sotberg, Skal Vi Danse

rikke lund skal vi danse

Hun har visst et godt øye for sånt, hun burde starte en business, ler Kenneth. Fy søren Helene har imponert utover høsten. Jeg forsøkte å «manne» meg opp og gikk aldri i klær med farger av frykt for å bli kalt «homo» eller mobbet. Det har vi klart å skape veldig godt sammen, og det tror jeg ikke jeg fått til uten Kenneth. Thea syns jeg var helt nydelig, og kjempegøy med Einar og Jan Gunnar i jive. Selv om det er tidlig i sesongen, har han allerede gjort seg bemerket med både mye hud og lidenskap på parketten. I kveld er tematikken «øyeblikket som endret alt», og for Victor Sotberg var øyeblikket soleklart.

Next

Skal Vi Danse, Jørgine Vasstrand

rikke lund skal vi danse

Kveldens sending av byr på en litt annen vri enn Denne gangen skal nemlig , Trine Dehli Cleve 57 , Egor Filipenko 30 , Merete Lingjærde 56 og Tore Petterson 39 , også hive seg ut på parketten i Nydalen i Oslo. Hjemme på juleferie spilte mamma, pappa og jeg Buzz, et gammelt spill på Playstation hvor man lager egne «quizer». Paret mener de er to motsetninger, men at de utfyller hverandre på en god måte. Det er så mange der ute som ønsker å være en «Kardashian» — det synes jeg er sjukt kjedelig, sier den reflekterte 28-åringen. Som for eksempel «jævla homo». Les også: — Alle kunne vunnet Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya har de siste to ukene fått toppscore med 40 poeng, i godt selskap av Victor Sotberg og hans dansepartner Rikke som også har fått det. Les også: Føler ikke det samme presset Siden begynnelsen har Jørgine utmerket seg som en favoritt blant både konkurrentene, på bookmakernes lister og ikke minst blant folket.

Next

Skal Vi Danse, Jørgine Vasstrand

rikke lund skal vi danse

Så skal jeg gjøre så godt jeg kan for å løfte Bahareh videre, sa han. Hun har levert solid gjennom hele sesongen, men mener presset ikke er like tøft som det en gang var. Han valgte første gang han kysset en gutt, fordi det øyeblikket fikk ham til å akseptere den han egentlig er. Ewa Trela er på startstreken for tredje gang i «Skal vi danse». Det går i ett om dagen, og da er Kenneth spesielt god å ha, forteller Victor om kjæresten. Da tenker kanskje folk at vi ikke trenger stemmene. På privaten er Victor er samboer med Kenneth Karijord 29 , og paret møttes første gang i januar 2014.

Next

Skal Vi Danse, Kjendis

rikke lund skal vi danse

Hvis du ikke fikk med deg den imponerende debuten på dansegulvet, kan du se den nedenfor. «Funkygine» selv var tydelig oppgitt over at glippen skjedde. Dorthe tror jeg blir super i standard neste uke. Hun håper at det ikke er influensa. I tredje klasse på videregående kysset jeg en annen gutt for første gang, og tenkte: «Oi, her var det noe», forteller Victor. Den største utfordringen er at hun ikke er vant til å trene så mye. Duoen mottok en full score, med fire tiere, av dommerpanelet.

Next

Danseparet svarer på romanseryktene

rikke lund skal vi danse

Vi må starte på scratch hver uke og bygge det opp fra bunnen, avslutter Victor og Rikke. I fjor tok hun sølvplassen med Jan Gunnar Solli, men i år har hun troa sammen med Victor Sotberg. Cengiz har imponert fra første stund, og allerede siden premiereprogrammet lå det i kortene at han og Mai skulle stå igjen til finalen. Hun er nemlig blitt syk, bare noen dager før det andre programmet av årets Skal vi danse. Et innlegg delt av rikkeluund Sep. Du stemmer ved å sende 9 til 26400 eller ringer 829 49 109. «Skal vi danse» byr denne lørdagen på «kjendisens valg», så her blir det showdans! Måten å fortelle det på, var av det litt utradisjonelle slaget.

Next

Dette danser kjendisene i vi på lørdag

rikke lund skal vi danse

Jeg har i hvert fall troa, sier Kenneth, før Victor skyter inn: — Da har jeg presset, ler han. I fjor danset Fredric Brunberg med Idol-vinner , og året før fikk han bryne seg på skiløper. Og du kastet deg selv også ut av fokuset noen steder fordi du brukte for mye kraft - det er en hårfin balanse, sa hun. Han danser med Anette Stokke, som kan regnes som en veteran i «Skal vi danse». Hun hang litt dårlig på nakken, svarte proffdansen på spørsmål om man mistet Jørgine. Foto: Line Haus — Det er bare en mann i Rikkes liv, og det er Melvin. På spørsmål om hva som er hennes største fordel i konkurransen, aner ikke Jørgine hva hun skal svare.

Next

«Skal vi danse»

rikke lund skal vi danse

Jeg tror jeg kan klare det med hun her, sier han og ser på Snøløs. Et innlegg delt av mortenhegseth Aug. Jeg liker ikke store folkemengder og mye folk, mens Victor vil ut og møte flest mulig. Selv tok han exiten med tilsynelatende knusende ro, og var glad for at kjæresten Bahare Letnes, som også var i bunnsjiktet, gikk videre. Et innlegg delt av ewa. Mai, som ble nr 2 sammen med Markus i fjor, får nok en sjans til å sikre seg trofeet, og de må så absolutt leve med det største favorittstempelet i morgen.

Next

Svdfan

rikke lund skal vi danse

Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. Du stemmer ved å sende 11 til 26400 eller ringer 829 49 111. Mens Victor har briljert på parketten denne høsten, har kjæresten Kenneth sittet ringside og fulgt med. Victor er også full av lovord om Kenneth. Du stemmer ved å sende 4 til 26400 eller ringer 829 49 104. Jeg ble truet og fikk slengt stygge bemerkninger etter meg.

Next

«Skal vi danse»

rikke lund skal vi danse

Om sin egen «Skal vi danse»-fremtid er Victor ganske positiv, men det forutsetter at han holder tempoet oppe. Jeg husker godt da jeg skulle dra fra Victor. Vi må likevel jobbe beinhardt, for det er mange andre som har gode kvaliteter også, forteller Rikke. Victor Sotberg har hittil denne høstenvist seg som en sterk konkurrert i toppsjiktet i «Skal vi danse» og imponert dommerne stort. Harstad-kvinnen har også skrevet bøker og hatt vokal på flere sanger. Siden den gang har hun bygget en modellkarriere og nå jobber hun som influencer.

Next

Svdfan

rikke lund skal vi danse

Selv om han gleder seg til studiet, ser han ikke frem til å forlate kjæresten. Foto: Line Haus Frank Løke og Tone Jacobsen Løke er regnet som en av Norges beste håndballspillere på herresiden gjennom tidene. Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger, og er veldig takknemlig. På spørsmål om man blir favoritter når man havner øverst hos dommerne, svarer han følgende: - Jeg vet ikke om vi er favoritter, men det er i hvert fall sykt hyggelig å få så mange gode tilbakemeldinger. Nå har Victor lenge vært åpen om at han er bifil, men det var ikke før på videregående Victor begynte å tenke over sin egen seksualitet. Jeg kan ikke si treningsgrunnlaget, at jeg kan stå på og trene i mange timer, for det kan Aleksander også. Han avkrefter likevel at det er en romanse mellom han og Lund.

Next