Rusta dikeveien. Dansk «Biltema 2019-12-05

Prisreduserte produkter

rusta dikeveien

Det vil si 13 timer i kø. Kjeda har planar om å ha 30 butikkar i Norge innan kort tid. Åpningen var 09:00 i dag. Handelstilbodet på Heiane vert vesentleg utvida i løpet av 2018. Ny aktør Thansen er heilt nye i Norge, etter at dei kjøpte opp Torshov Bilrekvisita tidlegare i år, og varsla at dei vil etablere mange nye butikkar i Norge.

Next

1000 i kø da Rusta åpnet i Fredrikstad

rusta dikeveien

Til sommaren opnar Biltema med eit svært varehus på 3500 kvadratmeter. Tidligere har Rusta sett opp mot 1000 mennesker i kø på åpningene, med folk som kommer flere timer før åpning eller til og med overnatter i telt utenfor inngangen. Det er hyggelig med kunder som heier på oss, avslutter Kramer. Morgendagens åpning blir Rustas 35 i Norge. Rusta, som kom til Norge i 2014, har rukket å åpne 34 varehus fra Lyngdal i sør til Tromsø i nord.

Next

1000 i kø da Rusta åpnet i Fredrikstad

rusta dikeveien

Det nye varehuset på Dikeveien dekker 2. Dekker 2000 kvm — Vi ser svært positivt på etableringen, og tror at Rusta vil bli et populært tilskudd til handelstilbudet i Fredrikstad, sier Eldrid Lange, varehussjef for Rusta i Fredrikstad. Kjeda skal først opne ny butikk på Raglamyr ved Haugesund, som den 14. I tillegg til at vi er på utkikk etter nye lokaler som passer våre krav, får vi også stadig henvendelser fra kunder som ønsker Rusta til sin kommune. Dette er varehus nummer 35 i Norge og kjeden er fast bestemt på å opprettholde ekspansjonstakten, også i tiden som kommer.

Next

1000 i kø da Rusta åpnet i Fredrikstad

rusta dikeveien

I morgen åpner den svenske varehuskjeden Rusta sitt nye varehus i Fredrikstad, nærmere bestemt på Dikeveien 45. . Fleire handlande Engevik trur ikkje handelsnæringa på Heiane er metta, trass i enorm utbygging dei seinare åra. Varehussjef Eldrid Lange med hele staben som bidro til en grandios åpning av varehuset i Dikeveien. Rusta har allerede et varehus ikke langt unna, i Rygge Storsenter.

Next

1000 i kø da Rusta åpnet i Fredrikstad

rusta dikeveien

Med sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon kan varehuskjeden holde prisene nede uten at det går på bekostning av kvalitet. Den nye varehussjefen i Fredrikstad gleder seg til morgendagens åpning og forventer at store folkemengder stiller opp. Med etableringa av Biltema, Rusta og Thansen i 2018 kjem Heiane til å trekke enormt med folk. Fortsetter veksten i Norge Rusta har tidligere rapportert om sine ambisiøse ekspansjonsplaner og at det er en strategi i alle markedene til kjeden; Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Det er hyggelig med kunder som heier på oss, avslutter Kramer. Foto: Rusta Nummer to i Østfold — Vårt konsept med produkter til lave priser innen hjem- og fritidssegmentet har tatt Norge med storm, og jeg føler meg trygg på at dette blir tilfellet også her i Fredrikstad, sier Erlend Kramer, landssjef for Rusta i Norge.

Next

1000 i kø da Rusta åpnet i Fredrikstad

rusta dikeveien

Med morgendagens åpning vil den svenske varehuskjeden være etablert to steder i Østfold. Det nye varehuset på Dikeveien dekker 2. Bilrekvisita-kjeda Thansen vil nemleg opne butikk i det nye næringsbygget som er under oppføring bak Bohus,. Rusta, som kom til Norge i 2014, har rukket å åpne 34 varehus fra Lyngdal i sør til Tromsø i nord. Fortsetter veksten i Norge Rusta har tidligere rapportert om sine ambisiøse ekspansjonsplaner og at det er en strategi i alle markedene til kjeden; Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

Next

Prisreduserte produkter

rusta dikeveien

Eg trur spesielt bømlingane, sveibuen og tysnesingane no kjem til å handle endå meir på Stord. Morgendagens åpning blir Rustas 35 i Norge. Med dagens åpning vil den svenske varehuskjeden være etablert to steder i Østfold. Nesten alt til hjemmet for hele Norge Konseptet til Rusta går ut på å tilby kunder nesten alt til hjemmet til svært gunstige priser. Rusta har allerede et varehus ikke langt unna, i Rygge Storsenter. No er det også klart at svenske Biltema får ein ny stor dansk konkurrent på Stord.

Next

Prisreduserte produkter

rusta dikeveien

I tillegg til at vi er på utkikk etter nye lokaler som passer våre krav, får vi også stadig henvendelser fra kunder som ønsker Rusta til sin kommune. Dette blir utrolig spennende, sier Eldrid Lange, varehussjef for Rusta i Fredrikstad. . . .

Next

I morgen åpner Rusta i Fredrikstad

rusta dikeveien

. . . . . .

Next