Saariselkä rinteet. Hiihtokeskus Ylläs Web 2019-11-29

Saariselkä.fi

saariselkä rinteet

Lapland Hotels Olos on edess√§si vasemmalla. Olen koputtaa sen uudelleen ja se ei ole kuin normaali kelkka. Seuruj√§rvi kuitenkin toteaa, ett√§ Ski Saariselk√§ Oy on valmis keskustelemaan alueen yritt√§jien kanssa kev√§√§n hiihtosesongin pident√§misest√§. Katso lis√§tietoja tai hallitse asetuksia. Pituudet ja vaikeustasot 1 ‚ÄĒ 1300 m pulkkam√§ki 1 + 1. Brezhnev m√§√§r√§ili Suomen el√§m√§√§ apunaan Kekkonen. Halusitpa narrata lohta, taimenta, meritaimenta, siikaa, haukea, ahventa tai harjusta ‚ÄĒ Saariselk√§ vastaa tarpeitasi.

Next

Saariselkä

saariselkä rinteet

Koli: Ukko-Koli klassikko kumpuilee upean vaihtelevasti ja haastaa paatuneenkin rinnetykittäjän. Auto Saariselälle saavut helposti seuraamalla koko Suomen halki vievää valtatie neljää E75. Hiihtokoulun nopea kehitys on näkynyt myös liikevaihdossa. Kuvat: Simo Vunneli ja Paljakan hiihtokeskus Lauri Aalto sanoo: Nämä rinteet eivät ole suoria ja tasaisia. Lappiin saavuttuasi voit taittaa noin puolen tunnin ajomatkan Saariselälle joko lentokenttäbussilla, vuokra-autolla tai taksilla. Juha Nikkinen Pahoitteluni edellisestä, näppäilyvirhe. Kalastus Pohjois-Lapin kalakannat ovat runsaat ja kalastajalle riittää koettavaa päivästä toiseen.

Next

Saariselkä avaa laskettelurinteet uudelleen kesälomien alun kunniaksi

saariselkä rinteet

Tasoituskertoimen ansioista kaikki voivat laskea samassa sarjassa ikään ja sukupuoleen katsomatta. Käänny vasemmalle ja hotelli on kuuden kilometrin päässä tunturin juurella. Olihan sinulla kuitenkin avoimien rinteiden määrä tiedossa ennen lippusi hankintaa? Valinnat eivät olleet ilmiselviä, sillä Suomessa riittää hienoja rinteitä ja niiden taso on varsin kova. Kolarin Rautatieasema: Asematie 7, 95900 Kolari Kolarin rautatieasema sijaitsee noin 80 kilometrin päässä Olokselta. Ruuhkattomuus mahdollistaa toistoja päivän aikana niin paljon kuin reidet kestävät. Rinteet olivat loistavia ja palvelu oli hienoa.

Next

Saariselän rinteet ja tunturit

saariselkä rinteet

Saariselkä on yksi Suomen suurimmista talviurheilun ja -harrastamisen keskuksista Lapissa. Suuren maailman tuntua, kun alun huipun maisemista lasketaan sillan yli, kylän ohi ja jatketaan kallioleikkauksen ja mäkihyppystadionin ohi. Latujen hoitovastuu on latupoolilla, jonka käytössä on hyvä ja asianmukainen kalusto. Tunnetut Pyhän Olavin Kappeli ja pienempi puinen Tievakappeli ovat suosittuja talvihäiden pitopaikkoja. Pehmeämmästä lumesta nautiskelevat voivat yrittää hankkia haasteita puurajan läheltä tai rinteiden reunan ulkopuolelta, mutta kovin haasteellisia off-pisteitä ei Saariselältä löydy.

Next

Saariselkä.fi

saariselkä rinteet

Saavuttuasi √Ąk√§slompolon kyl√§√§n, k√§√§nny oikealle Tunturintielle 9401 ja jatka tiet√§ puurajaan saakka. M√§et olivat eritt√§in hyv√§ss√§ kunnossa, hissit toimivat ongelmitta sek√§ hisseill√§ oli tarpeen mukaan joku auttamassa. Alta l√∂yd√§t yleisimm√§t aktiviteetit, joita voit Saarisel√§n alueella harrastaa. Palkintojen jako tunnetaan koko l√§√§niss√§! Leveytt√§ on entist√§ enemm√§n ja nopea tuolihissi mahdollistaa useaa laskijaa tiukemman toistorytmin. Varusteet oliva hyv√§ss√§ kunnossa ja jokainen sai sopivan kokoiset varusteet. Pohjois-Lapin alueen maastot ovat helppokulkuisia ja reittej√§ omatoimiseen retkeilyyn l√∂ytyy satojen kilometrien edest√§.

Next

Rinteet

saariselkä rinteet

Leppoisaa ja vauhdikasta laskua pitkin käännöksin. Ivalon lentokentältä Saariselän kylään on matkaa vain 30 kilometriä ja matka taittuu kätevästi lentokenttäbussilla tai taksilla. Ihminen kävi ensimmäisen kerran kuussa. Raati valitsi myös Vuoden hiihtokeskuksen Sappee ja Vuoden lähikeskuksen Ruskotunturi. Saariselän kuukausittaiset keskilämpötilat lähde: National Climatic Data Center : Kuukausi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Lämpötila -14,2 -14,5 -10,0 -2,7 3,9 10,3 13,1 11,1 5,8 0,1 -5,6 -12,5 Matkustaminen: miten Saariselälle pääsee? Tie jatkuu vielä noin 15 kilometrin matkan, kunnes saavut risteykseen, jossa viitta kohti Pallastuntureita. Mainos, sisältö jatkuu alla 4. Säilölumen tekeminen katsotaan Saariselällä epäekologiseksi, sillä lumen tekemisen, säilömisen ja hävikin lisäksi lumi joudutaan kuljettamaan ja levittämään ladulle koneellisesti.

Next

Saariselka Ski & Sport Resort

saariselkä rinteet

Taksit sijaitsevat lentokentän ulko-oven välittömässä läheisyydessä. Jos saavut autojunalla, ota asemalta suunnaksi Muonio E8. Tunturi-Lapin kunnat ovat yhteydessä laduilla, joten innokkaalla hiihtäjällä on mahdollisuus kokea helposti noin tuhat latukilometriä. Sait asiantuntevaa apua varusteiden valintaan, neuvoivat kuinka saada esim. Nykyään kilpailuun osallistuu noin 10 000 laskijaa kaudessa.

Next

Hiihtokeskus Olos

saariselkä rinteet

Rinteet suljettiin kuitenkin jo viime lauantaina. Ensilumenlatu lumetetaan marraskuuksi Saariselän ensilumenladun lumetus aloitetaan heti säiden salliessa. Saariselällä ei ollut vielä kiireisin sesonki alkanut, joten rinteissä oli aivan ihanan rauhallista, pystyit hyvin harjoittelemaan erilaisia tekniikoita sekä nauttimaan upeista maisemista rauhassa. Saariselän hotellit ovat lähteneet mukaan tempaukseen ja tarjoavat majoituspaketteja. Vastaanotto löytyy päärakennuksen yhteydestä saapuessasi pihaan aja ylämäkeä vasemmalle ohi lasikodan ja päärakennus löytyy ylhäällä oikealla. For Christmas with a reduced price - Atomic and Dalbello - ski boots and Tenson merinowool underwear! Rinteet Saariselän laskettelukeskus on rakennettu kahden tunturin, Kaunispään ja Iisakkipään rinteille.

Next

Saariselän rinteet ja tunturit

saariselkä rinteet

Vain Smiley kuullut paljon mustelmia. Matkaa Rovaniemeltä Saariselälle on noin 260 kilometriä. Hiihtokoulun ikärajat Lumilauta: 7 vuotta Muut: 5 vuotta. Be careful not to fly the hat. Loman aikana kannattaa ehdottomasti maistaa Inarin alueen paikallisia herkkuja - poroa sekä puhtaiden kalavesien antimia.

Next

Hiihtokeskus Pallas

saariselkä rinteet

Rautatieasemalta on linja-autoyhteys Ylläkselle ja takaisin junien aikatauluja mukaillen. Ajokilometrejä Rovaniemeltä kertyy 258 km, Leviltä 234 km, Oulusta 463 km ja Kuusamosta 367 km. Kansallispuistoon avautuvat maisemat ovat niin hienot, ettei uskoisi olevansa Espoossa. Rinteitämme ei tykitetä, vaan koko ideamme pohjautuu luonnonläheiseen harrastamiseen. Saariselällä tunnelma on paljon rauhallisempi ja luonnonläheisempi kuin Pohjois-Suomen muissa suurissa hiihtokeskuksissa. Rinteet olivat loistavassa kunnossa ja palvelu mitä mainiointa. Rinneprofiilin tuoreiden muokkausten jäljiltä Martti on nyt parempaa laskettavaa kuin koskaan.

Next