Sää nokia river golf. Future Tourin osakilpailu kisailtiin Kankaisten Golfissa 2019-12-01

Kilpailumääräykset

sää nokia river golf

Ensi viikon alusta torstaihin ulottuva ennuste lupaa kuitenkin jokaisena yönä miinuslämpötiloja. Muuta Seuran järjestämissä kilpailuissa noudatetaan golfin kansainvälisiä sääntöjä, ottaen huomioon kentän paikallissäännöt. Kilpailun keskeyttäminen Keskeyttäminen on sallittua ainoastaan sairastapauksissa. Seuran mestaruuskilpailu on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille. .

Next

Ainakin Meri

sää nokia river golf

Mikäli kilpailussa on lähdetty kahdelta tai useammalta tiiltä, ratkaistaan tasatulokset kentän reikien numerojärjestyksen mukaan edellä kerrotulla tavalla. Keskisyke koko kierroksella oli 91. Mikäli kilpailija jää ilman hyväksyttävää syytä pois kilpailusta, tulee hänen suorittaa kilpailumaksu seuran toimistoon. Vain sellaista mittaria voidaan käyttää, mikä mittaa etäisyyttä. Pelaajien, ja myös katsojien, onneksi niin ei kuitenkaan käynyt, vaan kisat saatiin pelata kuivassa kelissä.

Next

Nokia River Golf

sää nokia river golf

Matkapuhelimen ja muiden mobiililaitteiden käyttö Matkapuhelimeen puhuminen kilpailun aikana on kielletty lukuun ottamatta soittoa seuran toimistolle, tuomarille, kilpailunjohtajalle tai hälytettäessa apua sairastapauksessa. Pelasin kierroksen kantobägillä kuten yleensäkin pelaan. Niinpä pelikierros sään suhteen olikin hyvä. Tytöt 16 sarjassa Nuppu Kurki oli T7 ja Senni Salminen 9. Hienoa, että tuotte seuraamme positiivisesti esille! Lähtöaika ja myöhästyminen Jos pelaaja myöhästyy enemmän kuin viisi minuuttia kilpailun lähtöajastaan, suljetaan hänet pelistä. Huono sää tai sopimaton starttiaika eivät ole hyväksyttäviä syitä.

Next

Nokia River Golfin kentät toistaiseksi suljettu pakkasen vuoksi

sää nokia river golf

Ilmoittelemme kentän tilanteesta nettisivustollamme kun näemme mihin suuntaan säätila tulee menemään. Kotiseura Kotiseura on seura, jossa pelaaja on jäsenenä. Pelaajan on huolehdittava kierroksen ajaksi, että puhelin on kytkettynä äänettömälle. Golftoimistolla asioinnista kannattaa sopia etukäteen puh. Etäisyysmittarilaite Etäisyysmittarilaitteen käyttö on sallittu kilpailuissa paikallissäännön mukaan.

Next

Nokia River Golfin kentät toistaiseksi suljettu pakkasen vuoksi

sää nokia river golf

Marraskuun alku on tänä vuonna tarjonnut pelaajille huikeat pelipuitteet, ja alkutalven pelaajia on nähty mukavat määrät päivittäin River-kentällä. Easy 9 —sarjalaiset pelasivat Kankas -kentän ja muut aloittivat Puiston -kentän puolelta ja tulivat sitten Kankas —kentälle. Tytöt 12 sarjassa ei ollut osallistujia. Hidas pelaaminen Jos ryhmä jää laaditusta aikataulusta ja hidastelu ei johdu ohituksesta, pelaajat joutuvat tuomarin aikatarkkailuun. Kankaisten kentät olivat hyvässä kunnossa, tarjoten pelaajille sopivasti haastetta! Farmi-kentällä pelit käynnistyvät lauantaina, mahdollisesti päivää aikaisemminkin olosuhteiden salliessa. Nokia River Golf ry Sääntö-, kilpailu- ja tasoitustoimikunta. Pojat 12 sarjassa Aleksi Saarela oli sijalla 4.

Next

Nokia River Golfin kentät toistaiseksi suljettu pakkasen vuoksi

sää nokia river golf

Eka ysillä mittarin mukaan kävelin ykkösteeltä piha-alueelle mitaten 5, 2 km, aikaa kului kahden ryhmässä pelaten 1. Pelaajan erotessa kotiseuransa jäsenyydestä kesken kautta voi vaihdos tapahtua vain, jos vanha ja uusi kotiseura sen yhdessä hyväksyvät. Kenttä tosin oli saanut edellisinä päivinä vettä ja se myös tuntui ja näkyi väylillä. Kaloreita paloi takaysillä 417 kcal ja yhteensä koko kierroksella 860 kcal. Minkäänlaista kiirettä emme kierroksella pitäneet.

Next

Seuraretki 7.8.2019 Nokia River

sää nokia river golf

Avoimissa kilpailuissa pelaaja voi edustaa vain kotiseuraansa. Kilpailusta poisjääminen Kilpailusta poisjääminen tulee tapahtua hyväksyttävästä syystä, josta on ilmoitettava viipymättä. Seuran kilpailutoimikunta voi määritellä kilpailijoiden enimmäismäärän sarjoittain tasoituksen mukaan. Golfliiton kilpailuihin ilmoittautuminen Golfliiton kilpailuihin ilmoittaudutaan GolfBoxin kautta. Tasoitusraja kilpailuihin on 36 ellei kilpailukutsussa muuta mainita. Seuran mestaruuskilpailu ja osallistumisoikeus Seuran mestaruuskilpailu sijoitetaan yhteen viikonloppuun, mikä on yhteinen kaikille Suomen Golfliiton jäsenseuroille.

Next

Ainakin Meri

sää nokia river golf

Ja sitten tuloksiin: Easy 9 sarjassa seuramme junnuista Kalle Väisänen oli 7. Pojat 16 sarjassa Eero Saha oli T7, Lauri Rosendahl T14, Niilo Jalkanen T19, Leo Salminen 22. Pelaajan tulee hyvän golfetiketin hengen mukaisesti huolehtia, että mobiilikäyttäytyminen ei missään olosuhteissa ole muita pelaajia häiritsevää tai peliä hidastavaa. Helsingissä lämpömittari näyttäisi laskevan parin seuraavan yön lisäksi pakkaselle vain ensi viikon tiistain vastaisena yönä. Onnittelut kaikille osallistujille ja tsemppiä seuraaviin koitoksiin! Myös pelaavat ammattilaiset saavat osallistua seuran Open-kilpailuihin sekä vastaanottaa palkintoja.

Next