Saga bio alingsås. Biokalas på Saga Bio, Alingsås 2019-12-02

Biograf Saga Alingsås Svenska Bio, Nygatan 21, Alingsås (2019)

saga bio alingsås

Popcorn och dricka till alla besökare. Tor 7 Nov kl 19:15 på Biograf Saga Alingsås Svenska Bio Längd: ca 1tim 43min. Kom in på Rom Com och mys! Till vår första Rom Com Night blir det en förhandsvisning av filmen Last Christmas. Digitalt i mobilen går bra. Nytt 2016 är vår salong 3 som har 26 platser och nu blir det mer tillgängligt. En vecka innan ord premiär.

Next

Alingsås Kvinnliga IK

saga bio alingsås

Adress Nygatan 21, 441 30 Alingsås. Då får vi höra Manons historia som är en av litteraturens och musikens stora tragiska berättelse. Tidigare har det vart svårt för mindre grupper att få ihop tillräckligt för att få egen visning i sal 1 131platser och sal 2 74platser. Spring inte ute och frys. Hoppas på stort publikstöd i Grästorp! Det är inga problem att ordna privata visningar på biografen. En gammal biograf med ny teknik Fastigheten som är belägen mitt i stan på är byggd som biograf redan 1938.

Next

Biokalas på Saga Bio, Alingsås

saga bio alingsås

Spelplats för finalspelet är Åse-Vistehallen i Grästorp, och spelas söndag 12 januari. Lokalen bör bokas minst 10 arbetsdagar i förväg. Allt från exklusiva förhandsvisningar till gamla klassiker. Gäller endast vid uppvisande av biobiljett. Vi rekommenderar er att boka plats i god tid.

Next

Biokalas på Saga Bio, Alingsås

saga bio alingsås

I biljettpriset ingår det popcorn och dricka till alla. Egen visning i salong 3 från 2100kr! Egen visning i salong 3 från 2100kr! Vi drar en vinnare imorgon och presenterar det ca 1300 på facebook. För reservation av rullstolsplatser, ring 08-56 26 00 00. Hui He gör huvudrollen som Cio-Cio-San, geishan som ger allt för den amerikanska sjöofficeren Pinkerton, som sjungs av Andrea Carè. Giacomo Puccinis fantastiska opera om den tragiska geishan Cio-Cio-San livesänds på bio från Met i New York. Till vår första Rom Com Night blir det en förhandsvisning av filmen Last Christmas.

Next

Alingsås Kvinnliga IK

saga bio alingsås

En vecka innan ord premiär. Operalegenden Plácido Domingo gör rollen som Sharpless. Kom in på Rom Com och mys! Max 1 fribiljett per kund. Kassan är öppen 18:15 - 19:15. Kom in på Rom Com och mys! Popcorn och dricka till alla besökare. Så när ni och era gäster kommer är allt klart.

Next

Alingsås Kvinnliga IK

saga bio alingsås

Gäller endast vid uppvisande av biobiljett. Det tar endast några minuter att gå från stationen och på andra sidan ån finns även parkeringshus. Det finns då uppdukat på väg in i salongen. Vi har en kalkylator som ni kan använda för att få en uppskattning om vad det kan kosta att ha ert event hos oss. Kalkylatorn är gjort för att kunna ge en uppskattning om vad ett event kan kosta. Lör 9 Nov kl 19:00.

Next

Biograf Saga Svenska Bio Nygatan 21, Alingsås

saga bio alingsås

Tor 7 Nov kl 19:15 på Biograf Saga Alingsås Svenska Bio Längd: ca 1tim 43min. Vid beställning via oss ser vi till att beställa, hämta och duka upp i god tid. Tidigare har det vart svårt för mindre grupper att få ihop tillräckligt för att få egen visning i sal 1 131platser och sal 2 74platser. Biografen är anpassad för rullstol och salongerna har hörslinga. Gäller endast vid uppvisande av biobiljett. Vi både hördes och syntes tydligt när vi spatserade gatorna fram, ledda av två helt blå fotbollsspelare och en domare med en bautaboll. Kalkylatorn är gjort för att kunna ge en uppskattning om vad ett event kan kosta.

Next

Biograf Saga Svenska Bio Nygatan 21, Alingsås

saga bio alingsås

Saga är utrustad för 3D-visning. Dela detta inlägget från vår Facebooksida. Pier Giorgio Morandi dirigerar Anthony Minghellas vackra uppsättning. Torsdagen 7 November kör vi Rom Com Night! Vill du ha chansen att vinna biljetter för dig och två vänner? Förutsättningen för att få en egen visning är att man köper majoriteten av salongens platser. Nytt 2016 är vår salong 3 som har 26 platser och nu blir det mer tillgängligt. I biljettpriset ingår det popcorn och dricka till alla.

Next

Svenska Bio

saga bio alingsås

Spring inte ute och frys. Vi önskar vårt representerade lag all lycka till. Vi rekommenderar er att boka plats i god tid. Digitalt i mobilen går bra. Det finns då uppdukat på väg in i salongen.

Next