Salong trappa ner. Salong Trappa Ner AB 2019-12-04

Salong Trappa Ner

salong trappa ner

Salong hos Salong En Trappa Ner Salong En Trappa Ner är en av totalt 4 salonger i Löddeköpinge som erbjuder olika skönhetsbehandlingar. På salong Trappa Ner erbjuder tre duktiga och trevliga tjejer inte bara klippning, färgning och slingning utan också ögonfransfärgning, plockning av bryn, liksom vackra uppsättningar för festliga tillfällen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken, närmaste hållplatserna är Vasastan eller Kapellplatsen. Här hittar du en personligare salong som ständigt arbetar för att göra våra kunders vardag lite vackrare. . Salong Trappa Ner startades 2007 av kusinerna Anna och Jenny. Har ni några frågor så är det bara att kontakta oss.

Next

Salong Trappa Ner AB

salong trappa ner

Börja dock med att kontakta Salong En Trappa Ner eftersom det är en riktigt bra salong. Eftersom det finns fler skönhetssalonger på samma ort som Salong En Trappa Ner är bra att undersöka pris och försöka hitta omdömen om salongerna som erbjuder den behandling som du är på jakt efter. Plus för riktigt sjysta studentpriser. Vi har självklart ett genomgående miljötänk när det kommer till val av produkter. Vårt duktiga team har ger oss möjligheten att erbjuda det perfekta resultatet för just dig. Varmt välkomna önskar Frida, Jenny, Anna, Malin, Sandra och Josefine.

Next

Frisör

salong trappa ner

Salongen ligger på August Barks Gata 11. För att hålla oss uppdaterade inom yrket går vi regelbundet på kurser och visningar. Vi arbetar tätt tillsammans och värdesätter din målbild högst av allt. Salong Trappa Ner En bra klippning är så mycket mer än bara en hand och en välslipad sax. När du kontaktar någon salong är det bra om du har en uppfattning om vilken skönhetsvård som du vill unna dig. Kommer du med bil finns det parkering i området.

Next

Salong En Trappa Ner

salong trappa ner

Vi började vår resa i Johanneberg i en källarlokal. Vi lägger ner både hjärta och själ för att du ska bli nöjd. Det är ett gammalt hus med stora fönster och fem meter i takhöjd. Vi jobbar med Kevin Murphy, Evo, Olaplex, Malibu, Hairtalk och Cailyn mineralsmink och hudvård. Vi vet att färger och former påverkar oss alla, därför brinner vi extra för att just du ska hitta den färg och form till ditt hår som gör din vardag vacker. Så kom in och trappa ner vardagens jäkt under tiden vi tar fram det bästa i ditt hår. Då både pris och inriktning hos en salong kan variera och det kan vara bra att kolla med flera salonger i eller på orter i för att hitta till rätt typ av skönhetssalong.

Next

Salong Trappa Ner AB

salong trappa ner

Mer behandlingar inom skönhetsvård kan du hitta hos Salong En Trappa Ner eller liknande salongers hemsidor. Du är välkommen in till oss för att slappna av och låta oss ta hand om ditt hår. Vi kommer gärna med förslag och idéer. Här hittar du ett brett sortiment av produkter från väl utvalda tillverkare. .

Next

Salong En Trappa Ner

salong trappa ner

. . . . .

Next

Boka online

salong trappa ner

. . . . . .

Next

Boka online

salong trappa ner

. . . . .

Next