Sjekk skattelistene. Søk anonymt i skattelistene 2019-11-29

Søk anonymt i skattelistene

sjekk skattelistene

Det gir et beløp på 13. Dette er et søk i skattelistene for Norge. Og hvem har størst formue i Bergen? Tjener store penger på eiendom i Sarpsborg. Kan få igjen mer på skatten? Her kan du sjekke skattelistene for din kommune Rundt 709. Mens journalister og nettbrukere gasser seg, er det noen som i.

Next

Test av anonyme skattesøk

sjekk skattelistene

Så er det på nytt denne tiden på året da, hvor folk får mettet sin titterfetish og får vite inntekten til nabo,. Hovedredaksjonen ligger i Steinkjer, men avisa har også kontor i Levanger. Du kan allerede nå starte ved å søke i. Her kan du endre skattekortet ditt: Du kan endre skattemeldingen selv opp til tre år etter leveringsfrist. Skattelister 2017 - sa Det blir snoking i skattelistene for inntektsåret 2010 selv om systemet med offentliggjøring endres. Tilsvarende tall for inntektsåret 2012 er 16,5 millioner søk fordelt på nær 927 000 unike innlogginger. Resultatet kommer noen timer etter betaling.

Next

Her kan du sjekke skattelistene selv

sjekk skattelistene

Her kommer et eksempel på hvordan det kan være. Skjermdump: Ole Petter Baugerød Stokke Skattesøk gjennom Finn. Les også: Skatt på inntekt og overskudd på cirka 600 milliarder kroner Det samlede skatteoppgjøret for 2018 viser at lønnstakere, pensjonister og personlig næringsdrivende til sammen har betalt 514 milliarder kroner i skatt og avgift på inntekt og formue. Her kan du se hvem som betalte mest skatt i din kommune i 2015. Hele landet Velg fylke Alle fylker Østfold Akershus Oslo Hedmark Oppland Buskerud Vestfold Telemark Aust-Agder Vest-Agder Rogaland Hordaland Sogn. Det kan for eksempel være bi-jobber, leieinntekter, aksjegevinster og renteinnteker.

Next

Her kan du sjekke skattelistene selv

sjekk skattelistene

Skjer søket sent på kvelden, så får du vanligvis ikke svar før kl 09 dagen etter. Det betyr at hver syvende nordmann har sjekket skattelistene,. Jeg deler ikke informasjonen med noen andre parter. Skjermdump: Ole Petter Baugerød Stokke Skattesnok. Den nedadgående søketrenden blant folk flest fortsetter. Den mest kjente aktøren er Skattelisten. Har noen søkt opp skatten din, kan du raskt finne ut hvem, Det har derfor dukket opp et nytt marked: Anonyme skattesøk mot betaling.

Next

Søk i skattelistene

sjekk skattelistene

Det samlede skatteoppgjøret viser at 4,1 millioner personlig skattytere til sammen har betalt 478 milliarder kroner i skatter og avgifter. Og her sitter vi med fingrene krysset fortsatt. . Det koster kr 59 for ett svar med skattetall og kr 145 for fem svar med skattetall dvs kr 29 pr svar. Inntekten som Skatteetaten kommer frem i skattelistene er netto inntekt, og den er som regel lavere enn brutto lønnsinntekt. Dagens ordning balanserer godt mellom hensynet til åpenhet og hensynet til personvern, sier skattedirektør Hans Christian Holte.

Next

Vg skattelister 2010

sjekk skattelistene

Akkurat som du kan sjekke hvem som har snokt på deg. Listene viser nettoinntekt etter alle fradrag man har skattemessig krav på. Skjermdump: Ole Petter Baugerød Stokke Skattesøk. Det er ikke inntekten FØR skatt som vises. Ved å betale stive 59 kroner via Vipps, fikk vi deretter en e-post om at søket var bestilt.

Next

Søk i skattelistene

sjekk skattelistene

Fredag kan du søke i skattelistene Hvem tjener mest i Oslo? Gratis, 29 kr og 59 kr Det er gratis å søke etter personer og se fullt navn, fødselsår og bosted men uten å få skattetallene. Det er nå litt over én tidel av det det var før vi innførte loggføringen, har kommunikasjonsdirektør Mariken Holter i Skatteetaten fortalt til Dinside tidligere. Man vet jo sjelden hva andre har i rentefradrag, men ofte har man noe rentefradrag også. Vi fant annonsen til en Peder Birkelund, Vippset over en 20-kroning og én time og 20 minutter senere fikk vi en skjermdump av skattesøket på mobilen. Det betyr blant annet at dersom man har høye lån, som igjen gir store utslag på rentekostnader, vil inntekten som står oppført i skattelistene være langt lavere enn den reelle inntekten. Nå må du for eksempel sende venner e-poster. På det tredje søket fikk vi beskjed om at vi måtte sende e-poster til vennene våre, med en lenke til skattetall.

Next

Skattelister: Hvem har søkt på skatten min?

sjekk skattelistene

Ved å klikke på en fane inne i søket får du en statistikk som viser navn, fødselsår, postnummer og poststed på den som har søkt på deg. På bakgrunn av kommunestyrets vedtak om utskriving av hjemmel i eiendomsskatteloven §15, er. Disse bystyrepolitikerne er på inntektstoppen. Skjermdump: Ole Petter Baugerød Stokke Billigst å være ærlig Flere av disse nettstedene var av typen vi ville vært veldig forsiktig med å bruke. Anonymt skattesøk fungerer slik at du betaler etter at du har skrevet inn navn på den du ønsker å søke opp. Nå, to døgn senere, har vi gitt opp. På kartet over kan du sjekke hvem som har størst inntekt, størst formue og hvem som skatter mest innenfor den enkelte.

Next