Sol areena lahti. Lahti Ringette, Sol Areena Launeenkatu 7, Lahti (2020) 2019-11-30

Lahden Urheiluhalliyhdistys ry / SOL Areena Lahti

sol areena lahti

Kupittaan luistelumato, Turku Turun Ringette To 31. Debytanteissa Krista Ruokostenpohja ja Emma Romanoff saivat niin ikään kolmenhypyn yhdistelmät sujumaan ja paransivat hieman pisteitään edellisistä kilpailuista. Maalien ja voitonjuhlaa siitä tulikin. Mukaan voi tulla kerran tai joka kerralla. Oikeastaan kolme ensimmäistä erää toteutimme yhdessä sovittuja asioita, puolustimme tarkasti, karvasimme työtä kaihtamatta sekä paransimme vaihtorytmiämme. Seuraava peli on vuodenvaihteen jälkeen 4. Mariannalle isot ja lämpimät tervetulotoivotukset joukkueeseen! Vastavuoroisesti Blue Rings B-joukkue saapuu meidän vieraaksemme Warrior-areenalle torstaina 1.

Next

Luistelun harrasteryhmä yli 8v.

sol areena lahti

Debytanteissa Krista teki uudet ennätyspisteensä 46,07 sijoittuen 7. Debytanttien Emman ja Kristan sijoitukset mukavasti 10. Aloitin harrasteryhmässä 5-vuotiaana luistelun mutta luistelin ennen sitä huvikseen iskän kanssa. Myyrmäen jäähalli Ringette Walapais 5. Tulossivu: Heinolassa kilpailtiin myös A-silmujen Hämeen alueen syyskilpailu, jossa nähtiin vahva edustus lahtelaisittain.

Next

Ringetteviikon tapahtumat

sol areena lahti

Ilmoittautumiset Helsinki Ringette Ti 30. Pelin alku oli meidän koko joukkueelta upeaa taistelua ja aitiosta kuului hienoa kannustamista. Tullaan tosi hyvin toimeen, niin se on ihan luonnollista luistella samassa joukkueessa. Keskityimme omaan ja erityisesti yhdessä tekemiseen, jonka myötä emännän valtikka jäi meille. Teknisiä tasoja jäi vielä kuitenkin saavuttamatta ja Team Estreija sijoittui 11.

Next

Lahti Ringette, Sol Areena Launeenkatu 7, Lahti (2020)

sol areena lahti

Elokuva valmistuu keväällä 2020, ja se on nähtävillä Finnkinon teattereissa kuudella eri paikkakunnalla. Luistelemaan pääsee joulunavauspäivänä klo 12 alkaen. Aloitin luistelun 3-vuotiaana isosiskoni perässä Lahdessa. Järvenpään jäähalli, K-rauta Areena Järvenpään Haukat Su 27. Team la Fiesta teki ehjän kokonaisuuden, mutta tekniset tasot jäivät vielä saavuttamatta tässä kisassa. Vapaaohjelmassa Josefiina yllätti itsensä luistelemalla jo tässä vaiheessa kautta teknisesti parhaan vapaaohjelmansa pitkään aikaan. Tänään tiistaina pääsemme vihdoin tositoimiin, mitä on odotettu kaksi vuotta, kun kohtaamme Kanadan maajoukkueen harjoitusottelussa.

Next

Lahti Ringette, Sol Areena Launeenkatu 7, Lahti (2020)

sol areena lahti

T√§ll√§ kaudella loppukilpailupaikat m√§√§r√§ytyv√§t 3. Marianna tarttui haasteeseen rohkeasti vain reilun viikon valmistautumisajalla. Matkan varrella tullut muutamia notkahduksia, mutta t√§ll√§ hetkell√§ positiivisin mielin eteenp√§in. Ilmoittautumiset Helsinki Ringette Su 28. Opettavainen reissu takana ja kausi jatkuu kohti Santa Clausia, sek√§ 2. Seurasyd√§n-kampanja haluaa nostaa esille seuratoiminnan ylivoimaisen vahvuuden ‚ÄĒ yhteis√∂llisyyden. Tuusulan j√§√§halli Espon Kiekkoseura Ke 31.

Next

Luistelun harrasteryhmä yli 8v.

sol areena lahti

Molemmat tytöt suuntaavat Kristan tapaan kohti toista valintakilpailua Kuopiossa, joka kilpaillaan tällä viikolla. Lyhytohjelman verryttely sujui erittäin hyvin ja itse ohjelmassa pieni ylivirittyneisyys kostautui hyppyelementeissä. Pajulahden jäähalli Noin 20 kilometrin päässä Lahden keskustasta, Nastolassa, sijaitseva Pajulahden jäähalli tarjoaa mahdollisuuden jääkiekon ja -pallon harrastamiseen sekä taito- että muodostelmaluisteluun. Viimeisessä erässä Say Cheese kiri kolmella maalilla tasoihin, ja peli muutti luonnettaan paikoitellen jopa rumaksi. Livetulokset: Eveliina edustaa Suomea Latvian Riiassa, missä kilpaillaan Volvo Open Cup. Meillä oli laaja kirjo onnistujia ja yhtä onkin vaikeaa nostaa esiin.

Next

Lahden Urheiluhalliyhdistys ry / SOL Areena Lahti

sol areena lahti

Even molemmissa ohjelmissa nähtiin mm. Aloitettiin vuonna 2014 Team el Riossa kouluun tulleiden muodostelmaluistelun testaamis-esitteiden innoittamina. Oltiin vuosi Riossa, kunnes siirryttii Team el Mar:iin. Luistelussa parasta on joukkue ja joukkueen kanssa yhdessä tekeminen! Hyrylän 1 jäähalli Blue Rings La 2. Millaista on luistella siskon kanssa samassa joukkueessa? Odotukset tulevista Kanadan kisoista: Odotan kovia pelejä, hyvää fiilistä ja paljon uusia kokemuksia. Parasta lajissa on lajiin täydellinen uppoaminen, ohjelmien ilmaisun välittäminen eteenpäin katsojalle ja oman fyysisen, sekä henkisen puolen kehittäminen.

Next

Harjoitusjäähallit

sol areena lahti

Meidän mielestä siskon kanssa samassa joukkueessa luistelu on kivaa, kotona pystytään puhumaan luistelu jutuista kun molemmat ymmärtää mitä tarkoitetaan. Say Cheese - Lahti 4-4 0-2, 1-0, 0-2, 3-0 Tänään matkasimme Lapinlahdelle vuoden viimeiseen peliin, joka olikin tiukkaa vääntöä ja sisälsi kovaa pelaamista. Tässä vielä kertauksena meidän koko viikon pelit paikallisessa ja Suomen ajassa! Hallissa on kolme kaukaloa, joista yhdessä neljä curlingkenttää. Peli alkaa paikallista aikaa klo 15:10 ja sitä voi seurata livenä tämän jutun lopusta löytyvästä linkistä. Harjoitusjäähallissa on erikseen ilmoitettuina aikoina tarjolla myös yleisöluisteluvuoroja. Lisätietoja Jari Unelius, liikuntapalveluvastaava puh 040 702 9236 Sähköpostimme ovat muotoa.

Next

Muodostelmaluistelun SM 2. valintakilpailu

sol areena lahti

Tehomet areena, Kangasniemi KaPa-51 La 27. Ilmainen luistelukoulu alkaa jo ti 23. . Nyt luistellaan toista kautta Team Soleilissa. Senioreissa Josefiina Lehtonen aloitteli myös kilpailukauttaan.

Next

Luistelun harrasteryhmä yli 8v.

sol areena lahti

Maanantai-iltana vietettiin kisojen avajaisia jossa edustimme upeina ja ylpeinä Suomea! Emilia Utriainen luisteli vanhemmissa noviiseissa myös sijalle 17. Luistella saavat kaikki ilmaiseksi maaliskuuhun saakka! Ilmainen luistelukoulu alkaa jo su 21. Pelin jälkeen tytöille makkarat, mehut ja pientä herkkua Järvenpään Haukat La 3. Santa Clausissa Noviiseissa Sara 10. Mukaan voi tulla kerran tai joka kerralla. Saimme kuitenkin yhden pisteen kotiin mukaan, mikä on upea saavutus koko joukkueelta! Jäänsärkijä-dokumenttielokuva käsittelee urheilumaailmaa ja tasa-arvoa yhden huippu-urheilijan ja kahden erilaisen lajin, jääkiekon ja ringeten, kautta.

Next