Sol siivous. Kotisiivousta kokemuksella 2019-11-30

Sol

sol siivous

Minäkin ihmettelen tuota palkanmaksusta kommentointia, kun ei oo itellä ollu mitään ongelmaa? Ja tämä on toiminut jo kohta 20 vuotta molempien osapuolien ollessa tyytyväisiä. Käytin ensimmäiset viikot yleispuhdistajaa ja ikkunanpesuainetta, kun lähetettiin yksin siivoamaan enkä ollut varma, mihin mitäkin pitäisi käyttää. Tai sitten kohteeseen pitää vaan hommata huoltovihko ei niin kiirelliset asiat , jota talkkari käy säännöllisesti lukemassa. Mutta työnjohtaja hiippaili jostain kulmasta aina yllättäin. Oman auton käyttö pakollista eikä kilometrikorvauksia makseta. Samaa aluetta mitä siivoilen yksinäni teki edellinen yritys neljällä hengellä,revi siitä huumoria sitten. Voi niitä kiinalaisia joita tuodaan yritykselle töihin, apua heidän puolesta!!! Tuntui että kokoajan oli hirveä tempo päällä ja siihen 3,5 tuntiin mitä meillä työntekijöillä meni ei paljon taukoja mahtunut.

Next

Siivouspalvelu H&H Oy

sol siivous

Itse ollut nyt reilun vuoden ja nyt riitti. Ei ikinä enään tohon firmaan töihin. Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 4 800 euroa vuodessa. Et oppinu siivoon ja thats it? Logo aurinkoa arkipäivään ällöttää, painajaista se on, suorastaan helvettiä. . Ollaan yhtä kenkkuja sinnekin päin, niin eiköhän ala tahti muuttua. Laajassa raportissa esitellään ja käydään tarkasti läpi tunnusluvut, laskukaavat ja viimeisimmät tilinpäätökset.

Next

Siivous Imatra, Sipoo

sol siivous

Tietenkään niitä korvauksia mitkä kuluu kodin ja työpaikan välisiin matkoihin ei makseta, mutta entäs ne 8 km päivässä jotka menee kohteiden välillä seilailuun? Muutenkin ainakin täällä on tosi miellyttävä työskennellä. . Arvoraportti on kustannustehokas ja puolueeton työkalu mm. Tell us also why you are interested in this job. Solilla jos saat vakkarikohteen niin ei mitään hätää, ei hätistellä ja pompotella mihinkään muualle. Täytyy kommentoida tämän palstan aikaisempien vuosien kirjoituksia. Huhhuh, heti kun löytyy muuta niin son soronnoo solli.

Next

SOL työnantajana

sol siivous

Porissa ainakin täysin epäpätevää henkilöstöä johdossa ja aika paljon myös löytyi työntekijöissäkin,kun ei kukaan ammattilainen halua sollille töihin tyydytään keneen vaan kun on mopin tai imurin nähnyt,ollaan viikko pari ja takaisin kilometri tehtaalle. Toivon että kyseiset henkilöt ilmoittavat touhusta poliisille ja työsuojeluun, sekä liittoon koska kyseessä on jo todella todella vakava asia jos esimies ei lähde toimiin kun työntekijä tulee kertomaan väärästä kohtelusta. Olemme siivousalan koulutettuja ammattilaisia ja käytössämme on uusin siivousteknologia. Ei ikinä kannata mennä Solille töihin. Ei tuommosessa duunissa jaksa kauaa, hermo menee. . Koko lafka toimii ainakin täällä epäinhimillisesti.

Next

SOL työnantajana

sol siivous

Tämän lisäksi kiinnitämme huomiota ammatilliseen osaamiseen sekä motivaatioon hakemaasi työtä kohtaan. Et oppinu siivoon ja thats it? Siis tulospalkkioitahan ei makseta ja jos menee miinukselle niin haukut niskaan. . Toisaalta sitten mukana on myöskin rentoa ja hyväntuulista sakkia, ja välillä kun puuhastellaan porukalla, niin työnteko tuntuu leppoisalta ja aika kuluu nopeammin. Mutta tee kunnon sopimus niinkuin minäkin tein.

Next

Työnhakijoille

sol siivous

Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. Mikään projekti ei ole meille liian suuri, mutta ei myöskään liian pieni. . . Pahin on ollut 13 h tunnin päivä, kun listaan on mitoituksen mukaan laskettu noin 9, 5 h tuntia. Valitettavasti Karpo on hyllytetty ainakin toistaiseksi. Jokatapauksessa on rumaa ja julmaa savustaa ihmisiä pellolle älkää menkö sinne ja sinne.

Next

Siivous Imatra, Sipoo

sol siivous

Eivätkä muutenkaan kuuntele, mistä huomautan. Esimiehet ovat kouluttamattomia ja kieroja. Ja kyse ei ollut työnjäljestä,tulos oli sama piti moppia miten piti. . . Tätä tosin tapahtuu myös joka alalla koulutuksesta riippumatta.

Next

SOL on helvetistä!!!

sol siivous

Osastolla on nyt ensimmäistä kertaa oikea leikkitila, jossa mahtuu leikkimään myös isompia ja pysyvämpiä leikkejä. . Lue lisää juuri sama firma ja kyllä työntekijöiden kannalta tällä hetkellä ollaan pohjalukemissa Realisti kirjoitti: Kyseessä on todellakin sama firma, jonka kulissit ovat ulospäin komeat, mutta sisältä täysin mätä. Toki onko se sen parempaa sitten muissakaan siivousfirmoissa. Siivous Solina on 100% kotimainen yritys.

Next