Sport norge fyllingsdalen. Sport Norge Laguneparken 2019-12-02

Sport Norge Fyllingsdalen AS

sport norge fyllingsdalen

Med lokalt eierskap, dyktige og erfarne drivere og ansatte, og trofast fokus på intern kursing og produktkunnskap, gjør vi vårt beste for at du som kunde skal få en best mulig opplevelse med dine sportsprodukt. Med lokalt eierskap, dyktige og erfarne drivere og ansatte, og trofast fokus på intern kursing og produktkunnskap, gjør vi vårt beste for at du som kunde skal få en best mulig opplevelse med dine sportsprodukt. The borough is located southwest of the city centre in the Fyllingsdalen valley, west of the mountain. Oppstart starten av Novemer til ca. . Prior to that time, Fyllingsdalen had belonged to the municipality of , which was later merged into Bergen as well. Ta fram skjønnheten hos våre kunder.

Next

Bekledning

sport norge fyllingsdalen

Bare husk på rett bekledning. Enten det er en passelig tursekk, eller et par ski som passer deg og dine egenskaper. Men det viktigste er den personlige servicen — at du som kunde får nyttig informasjon og god veiledning i valg av vare. Velkommen i butikken, velkommen på messe, velkommen ut i naturen! For eksempel å dra på telttur med alle ansatte, der det både er innføring og konkurranser innen varegrupper som telt, sekker, fiske og sykkel. Vi har våre entusiaster og spesialister, men vi strekker oss langt for at alle våre ansatte — også dem som jobber deltid — skal ha god grunnleggende kunnskap om alle varegrupper.

Next

Sport Norge Laguneparken

sport norge fyllingsdalen

For eksempel å dra på telttur med alle ansatte, der det både er innføring og konkurranser innen varegrupper som telt, sekker, fiske og sykkel. I våre butikker er vi opptatt av et høyt servicenivå og godt arbeidsmiljø. Som liker å inspirere og dele din interesse for klær og stil. Har du kvalifikasjonene som skal til? Du er interessert i mote og trender og liker å jobbe i team med høyt tempo. All the trademarks, trade names, logos or service marks mentioned or used on this domain belong to their respective owners. Som butikkselger er du Cubus viktigste ambassadør og ansikt utad.

Next

Vi Soker Etter Butikkmedarbeidere Deltid Til Sport Norge Fyllingsdalen Jobs in Norway

sport norge fyllingsdalen

Ta fram skjønnheten hos våre kunder. Med lokalt eierskap, dyktige og erfarne drivere og ansatte, og trofast fokus på intern kursing og produktkunnskap, gjør vi vårt beste for at du som kunde skal få en best mulig opplevelse med dine sportsprodukt. Som liker å inspirere og dele din interesse for klær og stil. Sport Norge Sletten åpnet torsdag 31. Når det gjelder andre varegrupper gjennomfører vi tilsvarende teoretisk og praktisk kursing. Vi jakter på deg som har vinnervilje, er utadvendt og er et ekte arbeidsjern. Butikken holder til i etasjen under Skeidar i Laguneparken og er utvidet til 1600 kvadratmeter.

Next

Sport Norge Sletten

sport norge fyllingsdalen

For oss er det viktig å treffe både på design og funksjonalitet når vi handler varer i de ulike pris-segmentene. Derfor tar vi hvert år alle våre rundt 100 ansatte, på teoretisk og praktisk skikurs med påfølgende test av nyhetene for kommende sesong. For eksempel å dra på telttur med alle ansatte, der det både er innføring og konkurranser innen varegrupper som telt, sekker, fiske og sykkel. Som liker å inspirere og dele din interesse for klær og stil. Med satsing på kvalitet og bredde, innen det vi mener er de viktigste varegruppene: friluftsliv, ski, sykkel, bekledning, og i samarbeid med kjente og sterke leverandører, håper vi å treffe flest mulig av de sprekeste innbyggerne som handler i, og rundt Bergen. Vi forlanger at du har plettfri vandel. Det er ikke til å komme fra, at Norge har et klima som ikke akkurat er det mest brukervennlige.

Next

Bekledning

sport norge fyllingsdalen

If you are switching jobs: Industry experts express that when you inform your superiors that you will be leaving your job, the path back again is most likely gone. Ta fram skjønnheten hos våre kunder. The neighbourhoods of Fyllingsdalen mainly consist of fairly large apartment buildings with little industry or commerce. Velkommen i butikken, velkommen på messe, velkommen ut i naturen! Telefon 55 11 77 77 tast 3 Butikksjef: Tommy Brown Besøksadresse: Sletten Senter Vilhelm Bjerknes' vei 4 5081 Bergen Postadresse: Sport Norge Ulvenvegen 344 5217 Hagavik Åpningstider. Men det viktigste er den personlige servicen — at du som kunde får nyttig informasjon og god veiledning i valg av vare. .

Next

Sport Norge Sletten

sport norge fyllingsdalen

Date: 2019-10-21 Job Description: Som butikkselger i Bik Bok er du en viktig ambassadør og vårt ansikt utad. When you leave the business you will most probably replaced by someone else fairly quickly. Velkommen i butikken, velkommen på messe, velkommen ut i naturen! Fyllingsdalen was constructed as a modern , but saw some commercial activity develop in the late 20th century. En av grunnpilarene i den norske oppdragelsen, er kunnskapen om å kle seg lag på lag, og ull er nærmest blitt religion. Når det gjelder andre varegrupper gjennomfører vi tilsvarende teoretisk og praktisk kursing.

Next

Sport Norge Laguneparken

sport norge fyllingsdalen

Er du interessert i å jobbe hos oss? Det er godt å se at etableringene rundt om i landet har blitt godt tatt imot av våre kunder. Enten det er en passelig tursekk, eller et par ski som passer deg og dine egenskaper. Du må ha alle kurs og helseattest i orden. Har en kremmer i magen. Bidra til å nå avdelingens mål. Telefon 55 11 77 77 tast 1 Besøksadresse: Laguneveien 21 5239 Rådal Postadresse: Sport Norge Ulvenvegen 344 5217 Hagavik Åpningstider. Heldigvis kan vi kle oss.

Next