Statens vegvesen min side. Om Dine kjøretøy i Din side 2019-12-05

Altinn

statens vegvesen min side

Du kan se hvilke roller og tilganger du har for en aktør på siden Profil. Dine kjøretøy Når du er logget inn, kan du også sjekke hvilke kjøretøy som er registrert på ditt personnummer. Det nye vognkortet skal du få i posten i løpet av én uke. Den nye løsningen, som tas i bruk 27. Det hadde vært ganske fett om de også hadde hatt listet opp kjøretøy man har eid tidligere. Du kan også endre forfallsdato, månedsbeløp og legge flere krav inn i en betalingsordning. .

Next

Ny selvbetjeningsløsning (Min Side) for AutoPASS

statens vegvesen min side

I kravoversikten kan du se kravbeløp og hvilken type krav det er. Det burde gitt rabatt på omregistreringsavgiften. Alternativt Altinn-rollen , men merk at dette gir tilgang til flere tjenester. Når du logger inn, får du tilgang til opplysninger om medlemmets opptjening i Statens pensjonskasse. . Retten vil etter en vurdering enten stadfeste eller nekte å stadfeste skyldnerens forslag til gjeldsordning. Da er det en god nyhet.

Next

Ny selvbetjeningsløsning (Min Side) for AutoPASS

statens vegvesen min side

Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Alle som eier kjøretøy registrert i Norge personer og bedrifter. Du kan også se detaljer om kravet. Hadde ikke blitt veldig spennende for min del da alle biler jeg har hatt er vraket. Din side er en innloggingstjeneste der du får oversikt over dine saker hos oss. Er det er lagt inn salgsmelding kan tjenesten derfor ikke benyttes før kjøretøyet er omregistrert til ny eier.

Next

Min side

statens vegvesen min side

Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til. Vanlige klær, hjelpemidler som skyldner trenger i sitt yrke eller utdanning og ting som har særlig personlig verdi for skyldner, kan likevel ikke tas utlegg i. Selvbetjeningsløsningen Min side vil nå være en av rundt 1000 tjenester som folk kan benytte seg av ved å logge seg inn med fødselsnummer og passord. Har du oppdaget en feil eller ønsker å sende inn en klage? Tingretten skal samtidig innkalle skyldneren og alle kreditorene til et rettsmøte for å behandle forslaget. Et formuesgode kan være fast eiendom som for eksempel huset, hytte, tomt m.

Next

Ny selvbetjeningsløsning (Min Side) for AutoPASS

statens vegvesen min side

Tjenesten har fått det kledelige navnet «Din side». Og det er jo artig Jeg har brukt denne mye. Har du gjort for mange forsøk blir salgsmeldingen stoppet, og du kan ikke lenger sende salgsmelding på kjøretøyet i nettløsningen. Ifølge Statens vegvesen mister 45. Min side blir oppgradert og integrert med motorvognregisteret og sentralsystemet for bompengeinnkreving. Du kan selv endre disse opplysningene slik at vi til enhver tid har korrekte opplysninger om deg som adresse, tlfnr, e-post m. Det kan være flere årsaker: - en annen kreditor har større rett prioritet på å få betalt sitt.

Next

Tips: Din side på Statens Vegvesen

statens vegvesen min side

Du kan bruke , og for å logge inn. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. Logg inn arbeidsgivere Alle virksomheter som er registrert med daglig leder i Enhetsregisteret i Brønnøysund, skal benytte denne løsningen. Selger overfører bilen til kjøper med personnummer og mobilnummer. Den enkelte virksomhet administrerer selv tilgang til denne løsningen i Altinn. I tillegg vil den nye løsningen lettere kunne følge fremtidige behov. Min side blir oppgradert og integrert med motorvognregisteret og sentralsystemet for bompengeinnkreving.

Next

Om Dine kjøretøy i Din side

statens vegvesen min side

Betaler du da unngår du purregebyr. Nå har vi gjort det enkelt å få ordnet nytt. Selskapet Kantega har fått oppgaven med å utvikle, drifte og forvalte den nye selvbetjeningsløsningen, som eies av Statens vegvesen. Bruk innloggingsknappen øverst til høyre for å logge deg inn. Som feks om hvorfor du har fått ei fartsbot, hvilken bil som ble brukt, når og hvor dette skjedde.

Next

AutoPASS for ferje

statens vegvesen min side

Logg inn medlemmer Når du logger inn på Min side, kan du beregne alderspensjonen din med dine egne tall. Kun registrert eier av kjøretøyet kan melde tap. Allerede per i dag kan du sjekke dine kjøretøyopplysninger, og altså bestille nytt vognkort. Da må vårt krav vente mens et annet krav gjøres opp først. Du må ha for å kunne bruke bedriftstjenestene på Din side. For å fylle ut dette skjemaet trenger du å ha tilgang til tjenestene «Dine kjøretøy».

Next

Logg inn på Min side

statens vegvesen min side

Det er ingen møteplikt for kreditorene på dette møtet. Det kan for eksempel være hvis skyldneren på en illojal måte har innrettet seg med sikte på å få en gjeldsordning, ved bevisst å gi feilaktige opplysninger eller unnlate å betale regninger. Her kan du se brev som vi har mottatt fra deg og som er sendt fra oss til deg. Midlertidig kan skrives ut med en gang. Selvbetjeningsløsningen Min side vil nå være en av rundt 1000 tjenester som folk kan benytte seg av ved å logge seg inn med fødselsnummer og passord. Forslaget sendes ut fra tingretten til alle kreditorene med en frist til å komme med innsigelser. Da er det inn der, melde tapt, og like etter kommer nytt i posten.

Next