Sunndal kulturhus. Kulturhuset / Surnadal kulturhus 2019-12-05

Om kulturhuset

sunndal kulturhus

Husets kino, Sunndalsøra kino, har over 700 kinoforestillinger i året. Man skal ved kommersielle arrangement ta 11. Utleie og konferanser Kulturhuset ønsker å være til glede for enkeltpersoner, lag og organisasjoner og en naturlig møteplass for møter, kurs og andre arrangement. Med lave leiesatser og god mat fra Trædalstuene. . Aktivitet Sunndal kulturhus er fast spillested for Riksteatret, Teatret Vårt og JazzåTeatret. Keila er den andre amfisalen, her er det 74 seter.

Next

Utleie og konferanser

sunndal kulturhus

Sunndal kulturhus ble åpnet i desember 1992, etter en ombygging av Sunndalsøra Samfunnshus, som ble bygd i 1961. Sunndal kulturhus er kommunalt og drives som en avdeling i Sunndal kommunes kulturtjeneste. Husets kino, Sunndalsøra kino, har over 700 kinoforestillinger i året. Service Kulturhusets tekniske stab, Roger Nysveen og Nils Arve Nes, er serviceinnetilte og kompetente. Velkommen som leietaker i Sunndal kulturhus! Husets festsal, Støgu, er velegnet til kurs, konferanser, konfirmasjoner, bryllup og begravelser. Man har faste utstillinger i Galleri Barbara i samarbeid med Sunndal kunstlag.

Next

Utleie og konferanser

sunndal kulturhus

Husets festsal, Støgu, er velegnet til kurs, konferanser, konfirmasjoner, bryllup og begravelser. Sunndal kulturhus skal dekke regionens behov for større forestillinger, det være seg teater, konserter eller kino. Huset er regionalt kulturhus for regionen Tingvoll, Nesset og Sunndal. Det er delegert til tjenesteleder i praksis kulturhusleder å fastsette pris i særskilte tilfelle, eksempelvis Den Store Kinodagen, skolekino lavere pris og verdenspremierer høyere pris. Teknisk assistanse, etter avtale med bruker kr 300 pr. Kulturhuset skal dekke regionens behov for større forestillinger, det være seg teater, konserter eller kino. Med lave leiesatser og god mat, er Sunndal kulturhus et mye brukt selskapslokale.

Next

Om kulturhuset

sunndal kulturhus

Aktivitet Sunndal kulturhus er fast spillested for Riksteatret, Teatret Vårt og JazzåTeatret. Det er derfor ikke anledning til å ta med seg alkoholholdig drikke på huset. Kulturhusets tekniske stab er serviceinnstilte og kompetente, og bidrar til vellykket arrangementsavvikling. Skal du arrangere store konferanser eller små møter- har vi lokalet som passer for deg. De vil bidra til en vellykket arrangementsavvikling.

Next

Kulturhuset / Surnadal kulturhus

sunndal kulturhus

Saler Hovshall er husets store amfi-sal, med 370 sitteplasser og 2 seter tilrettelagt for handicappede. For bestilling av lokale, ring oss på 71 69 90 00. Sunndal kulturhus- kommunens storstue Sunndal kulturhus er kommunalt og drives som en avdeling i Sunndal kommunes kulturtjeneste. Når store nasjonale aktører leier seg inn, kan man forhandle om ytterligere husleie, eksempelvis prosenter av billettinntekt i tilleggt il de 10. Sunndal kulturhus er registrert med skjenkebevilgning.

Next

Om kulturhuset

sunndal kulturhus

Keila er den andre amfisalen, her er det 74 seter. Salene Hovshall er husets store amfi-sal, med 370 sitteplasser og 2 seter tilrettelagt for handikappede. . . .

Next

Sunndal kulturhus

sunndal kulturhus

. . . . . .

Next

Sunndal kulturhus

sunndal kulturhus

. . . . . .

Next