Suomen muotoisen pilven alla lyrics. Suomen muotoisen pilven alla Lyrics 2019-12-04

Suomen muotoisen pilven alla Arttu Wiskari LYRICS

suomen muotoisen pilven alla lyrics

Missä voisimme vielä säästää, voiko mäyräkoiran luontoon päästää? Mä valvon, et pumpuliin hukkua saat. Search results for query: Suomrn muotoisen pilven alla. Heikki Hurstilla usein syödään, jos on rahaa pitkävetoa lyödään. Tytöt hulluksi sai Bon Jovi kun me diskossa suudeltiin. Maan antimia täällä syödään, pullorahat pitkävetoon lyödään. The song appeared 36 total times in the Top 10 ; 14 total times in the Top 20 ; 9 total times in the Top 40 ; The worst ranking place of the video is 92. Tai ainaki sit samaa fiilistä, saman tekemisen ja elämänilon silmistä.

Next

Suomen muotoisen pilven alla Arttu Wiskari LYRICS

suomen muotoisen pilven alla lyrics

Samaralla ajettiin Helsinkiin, bensiinin tuoksu tarttui vaatteisiin. Tää tila oli puoli-ilmainen, kylänraitti täysin hiljainen. The song appeared 237 total times in the Top 10 ; 103 total times in the Top 20 ; 62 total times in the Top 100 ; The worst charting place of the entry is 39. Ura lopulta perheen mulle maksoi, eihän elämässä kaikkea saa. Please do your part and add the missing lyrics. Entä jos seitsemän lotossa veikannut?.

Next

Suomen muotoisen pilven alla Lyrics

suomen muotoisen pilven alla lyrics

Sä voit sulkee silmät sua suojellaan. Sä voit sulkee silmät sua suojellaan. Olisko itsetunto kanveesista, jos olisi tuoneet jo Lillehammerista? Hyvää yötä Me ei olla meritoiduttu roolimalleina, mun maailma on aina vähän kallellaan. Entä jos Razzle ei ois kuollut ja Hanoi ois breikannut? Mä valvon, et pumpuliin hukkua saat. The video has reached most views on week 221 , acquiring 193. Missä voisimme vielä säästää, voiko mäyräkoiran luontoon päästää? Timon kanssa yhdessä murruttiin, mökkimme purkua kaksin katseltiin.

Next

Suomi ja englanti sanat lyrics

suomen muotoisen pilven alla lyrics

Kylppärin seiniä remppailtiin, pois mustat pilkut laatoista hangattiin. Tchernobyli loi turvallisuusriskin, mut olihan se ihanaa aikaa. Song and Artist Hit-% Arttu Wiskari …vain Jumala, toista perjantainen humala Mut täällä pärjää ei luovuttamalla, Suomen muotoisen pilven alla Sinä oot minun valon tuoja, kunnes armahtaa meidät Luoja Ei täällä pärjää kuin rakastamalla, Suomen muotoisen… 100. Entä jos ei ois ja ois breikannut? Hei, tappiomielialat pois taas, mä nään meidän jengin vielki kakaroina. Kun rakastuttiin siinä ruutia oli. Mä valvon, et pumpuliin hukkua saat.

Next

contacto.disneylatino.com

suomen muotoisen pilven alla lyrics

Tuli lama ja me kaikesta riideltiin, voi raha rakkautta painaa. Kai aina vähän tokkuras talvella, villi sielu viettää kesäöit valveilla. Pullonpohjien kanssa sinut iskin, ei lasereista ollut tietoakaan. The highest charting position of the entry is 2. Yhtä auttaa vain Jumala, toista perjantainen humala Mut täällä pärjää ei luovuttamalla, Suomen muotoisen pilven alla Sinä oot minun valon tuoja, kunnes armahtaa meidät Luoja Ei täällä pärjää kuin rakastamalla, Suomen muotoisen pilven alla Parannetaan maailmaa keittiössä tissuttelemalla, tupakoidaan ketjussa hajonneen liesituulettimen alla Ja aamuviideltä kun naapureidenkin viinat on juotu, on hyvä mennä nukkumaan kun uusiks maailma on luotu Yhtä auttaa vain Jumala, toista perjantainen humala Mut täällä pärjää ei luovuttamalla, Suomen muotoisen pilven alla Sinä oot minun valon tuoja, kunnes armahtaa meidät Luoja Ei täällä pärjää kuin rakastamalla, Suomen muotoisen pilven alla. Mä valvon, et pumpuliin hukkua saat.

Next

Suomen muotoisen pilven alla Lyrics

suomen muotoisen pilven alla lyrics

Jos haluat ladata musiikkia voit klikata mp3-kuvake oikealla sivupalkissa. Sirpa löysi Elloksen kuvaston, eikä ollut viikkoon onneton. Sä voit sulkee silmät, sua suojellaan. Sirpan kanssa töitäkin haettiin, työkkärin tiskillä meille naurettiin. Nyt ei tarvitse enää säästää, kun on tarpeeksi sekaisin päästään.

Next

Suomi ja englanti sanat lyrics

suomen muotoisen pilven alla lyrics

Kaikki meni silti Sirpa vielä rakastaa. Yhtä vain Jumala, perjantainen humala Mut täällä pärjää ei luovuttamalla, muotoisen alla Sinä oot valon tuoja, armahtaa meidät Luoja Ei täällä pärjää kuin rakastamalla, muotoisen alla Parannetaan keittiössä tissuttelemalla, tupakoidaan hajonneen alla Ja aamuviideltä kun viinat on juotu, on hyvä mennä kun maailma on luotu Yhtä vain Jumala, perjantainen humala Mut täällä pärjää ei luovuttamalla, muotoisen alla Sinä oot valon tuoja, armahtaa meidät Luoja Ei täällä pärjää kuin rakastamalla, muotoisen alla. Sanoitukset voi käyttää vain henkilökohtaiseen tai koulutukseen. Rahat ei riittänyt jäädä kaupunkiin. Kolme apinaa vasemmalle puolelle Joka päivä kuva suurenee, öisin elän hyvät niistä uudelleen Käsi pystyyn kuin moni velloo sängyssä vahtien herätyskelloo Koht se soi ja mä saan unta vast nyt.

Next

Suomen muotoisen pilven alla Lyrics

suomen muotoisen pilven alla lyrics

Sirpa kävi suihkussa viikoittain, ihottuman selkään sieltä sai. Sirpa Sirpan kanssa landelle muutettiin. Mut koko kasarin mua katsella jaksoit, ja olihan se ihanaa aikaa. Find all daily charts -. Nähtiin Lohjan Rantajameilla jälleen, vuonna kakstuhattakasi.

Next