Suomi norja sanakirja. tavara 2019-12-02

Englanti

suomi norja sanakirja

√Ąl√§ j√§√§ paitsi hauskuudesta: rekister√∂idy k√§ytt√§j√§ksi jo t√§n√§√§n ja voit aloittaa ker√§√§m√§√§n pisteit√§ maailmantilastossa. Ongelmana on, ett√§ paljon erilaisia kieli√§ ja poikkeukset k√§√§nn√∂s niin monimutkaista, ett√§ se tuli hidas ja ep√§tarkka. Jokainen k√§ytt√§j√§n lis√§√§m√§ k√§√§nn√∂s tulee vahvistaa 10 eri eri k√§ytt√§j√§n toimesta, jotta se lis√§t√§√§n varsinaiseen sanakirjaan. Voit auttaa meit√§ tekem√§√§n sanakirjasta entist√§kin paremman √§√§nest√§m√§ll√§ oikeita englanti-norja-k√§√§nn√∂ksi√§. Kielet ovat muodossa ne ovat nyky√§√§n, koska k√§√§nt√§j√§t ty√∂skentelev√§t liian. Englanti-norja sanakirja Kirjoita yll√§ olevaan hakukentt√§√§n sana, jonka haluaisit k√§√§nt√§√§ englannista norjaksi.

Next

Norja

suomi norja sanakirja

Jotta korjata tämän, ihmiset luotu kääntäjät käyttävät tekoälyä, jotta voitaisiin oppia aikaisemmista käännöksistä ja verkkosivustoja ja artikkeleita. Ulkomaalaisia oli 3,3% maan väestöstä. Englanti on yksi tärkeimmistä maailman kielten, koska monista syistä. Tästä huolimatta voimme ymmärtää käännetyn tekstin useimmissa tapauksissa, kiitos kehittyneen teknologian. Ulkomaalaisia oli 3,3% maan väestöstä.

Next

tavara

suomi norja sanakirja

Kaikki mitä tarvitset on yhdellä klikkauksella. Suomi-englanti sanakirja: kirjainhaku Käännös englanniksi saattaa joskus olla hukassa, jos et muista miten sana kirjoitetaan suomeksi. Miksi kääntäjä paremmin kuin toiset? Tällä hetkellä heidän osuutensa on 8,3%. Suomenkieliselle termille käännös englanniksi saattaa vaihdella suuresti riippuen erikoisalasta ja alueesta, ja slangisanoja tulee koko ajan lisää. Siinä tapauksessa voit käyttää kirjainhakua, jolloin näet listan kaikista suomi-englanti-sanakirjan sanoista. Suomi on virallinen kieli Suomessa ja se on myös virallinen kieli Euroopan unionissa. Ihmiset käyttävät Englanti liiketoiminnan ja matkailun lähes jokaisessa maassa - vaikka se ei ole äidinkieli on.

Next

synonyymisanakirja

suomi norja sanakirja

Työ kääntäjien muoto kielten suuri määrä. Hesarin toimittaja Terhi Width raportoi Oslosta 23. Tämä voi johtaa laajentaa, laajentaa kohdekielen kanssa lainasanoja. Myös jotkin tekniset tai lääketieteelliset termit saattavat tarkoittaa suomeksi montaa eri asiaa. Näiden avulla he yrittävät löytää malleja annetaan tekstissä, ja he yrittävät löytää sopivin merkityksiä ja kielioppia avulla näistä malleista. It is an empty shell that cannot be filled because there is no client demand for it. Voit etsiä sanaa suomeksi, sillä suomi-englanti-sanakirja etsii käännöksiä molemmista hakemistoista.

Next

Englanti

suomi norja sanakirja

. En näe mitään syytä, miksemme voisi mennä Natoon norja on siellä, ja Tanska ja Islanti. Tämä sivusto on luotu, koska nopea, ilmainen, online-käännös on yhä tarpeen. Avainsanat: kääntäjä, sanakirja, suomi englanti, ilmainen suomi englanti, suomi englanti kääntäjä, suomi englanti sanakirja, suomi englanti käännös. Sodan aikaan kaupoissa ei ollut paljon tavaraa. Lisäämällä uusia sanoja, ilmaisuja ja murre- ja erikoissanoja teet sanakirjasta hyödyllisemmän kaikille käyttäjille.

Next

norja

suomi norja sanakirja

Se on tyhjä kuori, joka ei täyty, koska kukaan asiakas ei kysy sitä. That would make the directive an empty shell. Liity jo tänään ja auta meitä rakentamaan maailman suurin kieliportaali. Alussa kääntäjä ohjelmistot tehtiin täsmälleen samalla tavalla kuin me opetamme joku kieli. Lasten tavarat ovat aina hujan hajan. Suomen kieli on myös yhteydessä Unkarin, mutta on olemassa vain muutamia samankaltaisia sanoja. En näe mitään syytä, miksemme voisi mennä Natoon norja on siellä, ja Tanska ja Islanti.

Next

~

suomi norja sanakirja

Menetti konkurssissa talot ja tavarat koko omaisuutensa. Hyvä tietää: Suomen kieli on suurin kieli Baltian-Suomen ryhmä, uralilaisten kieliryhmään. Suomi-englanti foorumi on tarkoitettu kieleen liittyville kysymyksille; miten kääntää jokin sana englanniksi, kielioppikysymyksille sekä kaikkeen kieleen liittyvään. Nykyään meillä on paljon mahdollisuuksia kääntää jotain avulla online-kääntäjä, mutta nämä käännökset ovat vielä usein epätarkkoja. Yhdessä päivässä, satoja ihmisiä käyttää sivustomme sijaan sanakirja kääntää tekstejä, lauseita ja sanoja. Kuinka luotettava ja tarkka kääntäjä on? Kun joku kuulee epämääräinen käsite, hän voi vain arvailla sen oikea merkitys asiayhteydestä. Haluamme parantaa sanakirjojemme laatua ja käytännöllisyyttä ja tarvitsemme siihen apuasi! Suomen kansa asuu ympäri maailmaa, esimerkiksi Pohjois-Norjassa, Venäjällä, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, jne.

Next

synonyymisanakirja

suomi norja sanakirja

Muutossa jäi joitakin tavaroita entiseen taloon. Tarkistuksella direktiivistä tulisi tyhjä kuori. On olemassa erilaisia Englanti murteita maailmassa: British Englanti, Amerikan Englanti, Australian Englanti, Kanadan Englanti, jne. Se levinnyt pääasiassa ilmestymisen jälkeen kirjoitetun. Vuoden käännökset, sanontojen kielelliset piirteet, ilmeet, lausekkeet ovat usein käännetty väärin tai jätetty kokonaan pois kirjoitetun tekstin kohdekielelle. Suomi-englanti sanakirja Suomi-englanti-sanakirja kääntää haluamasi sanan englanniksi kun syötät sen yllä olevaan hakukenttään. Minusta tämä koskee yhtä lailla Ruotsia.

Next