Tanjas kjøkken. Historien om en voldtekt 2019-11-29

Tapasretter

tanjas kjøkken

Han settes i varetekt over natten, mens politiet sikrer spor. Forstå meg riktig: Jeg vil at han skal i fengsel. Hun har lurt på hvordan det vil føles. Kjenner ikke livsglede, bare frykt. Sykepleieren sier hun skal ringe dagen etter.

Next

Historien om en voldtekt

tanjas kjøkken

Retten legger vekt på at voldtekten varte i mange timer. Liggende på ryggen ser Tanja mot himmelen. Hun har fulgt med på saker som den i Tysfjord, hvor det ble avdekket 151 seksuelle overgrep i en liten kommune i Nordland, og rettssaken mot serieovergriper Julio Kopseng, som ble dømt til 21 års forvaring for voldtekt av 18 kvinner. Tanja sier i retten at hun er avhengig av profesjonell hjelp. Hun vil bare at han skal bli ferdig. Hans forklaringer i tidligere politiavhør samsvarer med den han gir i retten, skal advokat Smith senere understreke. Det er pause i rettssaken.

Next

Tanjas sjokoladekake med bringebærmousse

tanjas kjøkken

Broren passer på at hun spiser, sover på samme rom og sørger for at hun ikke er alene. Samtidig vil jeg ikke skylde på henne. Det eneste hun tar vare på, er tannbørsten han brukte og sine egne klær. Politi Ved akutte eller livstruende situasjoner bør du ringe politiet først. Tror nok det var pga at jeg ikke brukte noe smør i langpannen. Tre dager før voldtekten Torsdag 5. Likevel våkner hun om natten, badet i kaldsvette, og tror han er i sengen hennes.

Next

Tanjas sjokoladekake med bringebærmousse

tanjas kjøkken

Dommerne kunne like gjerne bedt henne løpe maraton, så sliten er hun etter de første dagene i retten. På utsiden av døren henger en gul lapp: I begynnelsen gned Tanja hånden i ansiktet konstant. Tanja er i full jobb og trener nesten hver dag. Du kan finne en bistandsadvokat selv på advokatenhjelperdeg. Sannheten er at jeg ikke har noe godt svar på det, annet enn at jeg må ha blitt dopet, sier Tanja i dag.

Next

Kulturnatta Mo i Rana

tanjas kjøkken

Først da forteller hun om hendelsen. Ansiktsmaling, konkurranser, spill, sjørøverløype, og andre kreative sprell. Slik er forventningene i systemet, tror hun. The best of bot worlds. Han får ikke lov til å spise på samme sted som henne.

Next

Historien om en voldtekt

tanjas kjøkken

Og at Tanja har begynt på selvforsvarskurs, såkalt «Krav maga», for å gjenvinne styrke og selvkontroll: — Har du vært gjennom noe så grusomt som en voldtekt, skal du se knust ut, sier psykiateren. De bestemte seg for å møtes. Hun orker ikke føle seg utrygg lenger, og vil ta hjemmet tilbake. Han var grovt uenig i Riksadvokatens avgjørelse om å ta ut tiltale. Den hun har fått av politiet, i tilfelle mannen skulle oppsøke henne. Jeg har brukt metoden din noen ganger, og det er suksess hver gang.

Next

Kulturnatta Mo i Rana

tanjas kjøkken

Hun er på vei til rettssaken som kanskje kan få mannen i den andre enden av rommet dømt for voldtekt. En super middag å invitere gjester på. I stedet baseres etterforskningen på hans og hennes gjenfortellinger av hendelsene. Mannen ringer henne, og de snakker til langt på natt. Mo samfunnshus 1600 Tegneserieworkshop med Vegard Skogmo.

Next

Historien om en voldtekt

tanjas kjøkken

Til sammen vil prosjektet koste henne en halv million kroner. Hun er iført kåpe og høye støvletter. Hun må ta ansvar for sin egen sak. Det er ord mot ord. Barna på 11 og 15 år har fått en mamma som er redd og innesluttet. Tanja måtte reise med samme fly som den tiltalte fire ganger.

Next

Tanjas sjokoladekake med bringebærmousse

tanjas kjøkken

I sjokk, sier Tanja i dag. Tanja blir sittende i bilen utenfor huset, ute av stand til å røre seg. Jeg opplever den som et spill, hvor alt handler om å vinne — med alle triksene i boken, sier Tanja. Tanja kunne valgt bare å møte til sin egen forklaring. Det må retten vektlegge, mener Fornebo. Broren klapper Tanja forsiktig på hånden. Slik forklarer «Ida» seg i retten 12.

Next

Historien om en voldtekt

tanjas kjøkken

Hun forteller om slagene og spyttingen. Inne i Rettssal 2 har aktørene funnet plassene sine. Amfi domussiden 1100-2100 Åpent hus: Velkommen inn på Rana bibliotek 1200 Åpning av kafeen «The Lounge» på Park 22 1200-2100 Åpent hus: Feiring av 1 års jubileum, kaffe og kake hos. Den natten kontrollerte han meg, tok fra meg livet mitt og meningene mine, sier Tanja. De går av på Lindholmen, ytterst i fjorden.

Next