The north face jacka dam. The North Face Jackor 2019-12-04

Men's 3 in 1 & Triclimate Jackets

the north face jacka dam

For windy and rainy conditions around the urban jungle, stay comfortably dry with a lightweight, packable with waterproof and wind-resistant capabilities. This water-resistant and windproof jacket is now lighter without sacrificing its protective qualities breathable performance and on-hill features. Företaget är noga med att belysa sitt ansvarstagande för miljön och det genomsyrar alla led i deras produktion; från det första materialvalet till den slutgiltiga framställningen. Satsar du på produkter från The North Face behöver du aldrig vara orolig för att utrustningen ska gå sönder eller inte leverera i tuffa terränger. Handlar du skalplagg från varumärket kan du se fram emot enkla, slitstarka och bekväma kläder.

Next

Men's 3 in 1 & Triclimate Jackets

the north face jacka dam

Gemensamt har alla plagg att de har hög kvalité i fokus och att de passar lika bra för professionella sportutövare som de passar att användas till vardags. Jackor från The North Face med kvalité och design i fokus Jackor från The North Face håller en hög kvalité som inte många andra klädesmärken kan mäta sig med. Man arbetar ständigt för att ta fram hållbara produkter som har minimal påverkan på miljön. Plaggen och utrustningen är så pass noga kontrollerad och konstruerad att de uppfyller alla tänkbara användarkrav. Water-resistant, breathable, stretchy and ready to rock. Samtliga ingångar går att försegla och yttertälten är justerbara. I vårt utbud finns allt från tunna regnjackor och västar till varma dunjackor och andra vinterjackor.

Next

The North Face Jackor

the north face jacka dam

Går att bäras både på ryggen, över axeln eller i handen. Så investera i en jacka från The North Face av hög kvalité och du får kläder som faktiskt gör att du börjar tro på ordspråket om att det inte finns dåliga väder när man har bra kläder! Idag hittar du klädesmärket över hela världen och självklart därför även hos oss. Självklart kompromissar inte The North Face med design trots att det är kvalité som står i fokus och i vårt sortiment hittar du otroligt snygga jackor som passar lika bra till jobbet som på skogsturen. Skidkläderna som bär The North Face logotyp är tekniska och mångsidiga. Det ska vara enkelt att hitta rätt friluftsutrustning för alla tänkbara sporter och aktiviteter, därför har Addnature samlat alla produkter på en och samma plats.

Next

The North Face

the north face jacka dam

Träningskläder, vandringskängor och utrustning så som tält och sovsäckar trängs med klätterskor och skaljackor som är perfekt lämpade för alpina äventyr. För dig som är intresserad av just de kläder som håller en högre kvalité kan vi verkligen rekommendera jackor från The North Face. Plaggen som riktar sig till utövare av vintersporter står emot vänder och vind på ett optimalt sätt och tyngs inte ner utseendemässigt av en massa onödiga detaljer. For cold-weather adventures like mountain climbing and hiking, keep pushing forward in jackets constructed with Gore-Tex® material to keep you warm without adding extra bulk. Enligt en mätning har de upp till hela 28 % bättre andningsförmåga. Hög rörelsefrihet och flexibilitet är två andra ledord som beskriver The North Face plagg.

Next

The North Face

the north face jacka dam

The North Face var från början ett namn på en butik i San Fransisco, grundad av det gifta paret Douglas och Susie Tompkins 1966. Weight ranges based on size medium jackets. For windy, cold weather activities, this coveted soft shell keeps you warm and windchill-free beneath its windproof exterior and comfortable fleece backer. Vissa klarar av att hålla dig varm när det är så kallt som -40°C utomhus. Planerar du inte en polarexpedition eller en bergsbestigning i Himalaya finns det gott om andra sovsäckar i Addnatures sortiment som lämpar sig för lite mer måttliga aktiviteter. De är konstruerade för tuffa tag, men alla som uppskattar finess och långvarig hållbarhet kommer att trivas med ett ytterplagg från The North Face.

Next

Men's 3 in 1 & Triclimate Jackets

the north face jacka dam

Stort sortiment med genomgående kvalitet Då varumärket tidigt började producera utrustning för camping och övernattning i skog och mark är deras tält och sovsäckar av riktigt hög kvalitet. Warmth: Warmest, Warmer, Warm, Minimal Warmth. Types of Jackets and Vests for Men Stay shielded from the elements, no matter where adventure takes you. Tälten är enkla att resa, stadiga och tåliga mot nederbörd och vindbyar. Brett utbudDu hittar ett gediget utbud av kläder och utrustning från The North Face hos oss på Addnature. Detta klädesmärke startades redan år 1996 och har sedan dess erövrat världen med sina berömda jackor.

Next

Men's Jackets & Coats

the north face jacka dam

Vi på Addnature är stolta över att få sälja The North Face och erbjuda deras produkter till våra kunder. Behöver du en sovsäck som tål iskalla nätter ska du välja en dunsovsäck från The North Face. Water: Waterproof, Water Resistant, Water Repellent, No Water Protection. Stort utbud från en stor spelare i branschen! Genom sitt unika tänk har de tagit fram produkter i toppklass som håller för aktiviteter i de allra tuffaste terrängerna på vår planet. Hos oss på Zalando är vi måna om att du ska kunna hitta allt från enklare klädesplagg till professionella plagg av hög kvalité.

Next

Men's Jackets & Coats

the north face jacka dam

Vi har både enklare svarta jackor där funktion står i fokus och snygga jackor som värmer lika bra som de är estetiskt tilltalande. Är du på jakt efter plagg och utrustning av hög teknisk kvalitet som är speciellt framtagen för att fungera i de mest krävande situationerna ska du kolla in The North Face. För oss svenskar som lever i ett land med ett kallt klimat är jackor från The North Face en väl värd investering som gör det lite lättare att klara av de kalla och regniga månaderna. Det amerikanska varumärket The North Face är ett av de mest kända på marknaden för friluftsutrustning och friluftskläder. Idag tillverkas de flesta skalplagg av gore-tex material som har hela tre lager, detta innebär att materialet andas ännu bättre än tidigare versioner.

Next

The North Face Jackor

the north face jacka dam

Fungerar även ypperligt vid andra utomhusaktiviteter under vinterhalvåret. The North Face är något av en gigant på marknaden och ett varumärke som baserar sina produkter på noggrann forskning och testning. Rating reflects performance of primary shell fabric. . Företagsidén är dock densamma nu som då; att skapa den absolut bästa friluftsutrustningen, stödja bevarandet av naturen och inspirera friluftsentusiaster världen över. Material som Gore-Tex bidrar till ett kraftigt skydd mot väta och hårda vindar och låter samtidigt kroppen andas.

Next

The North Face

the north face jacka dam

Douglas var en entusiastisk skidåkare och butiken fokuserade på att sälja alpin- och campingutrustning. Rating reflects performance of primary shell fabric. Varumärket tillhandahåller sitt breda produktsortiment i över 70 olika länder, och fokuserar på att ta fram nya och innovativa plagg samt utrustning anpassad för både löpning, yoga, vandring, klättring, camping och alpina sporter. The North Face används av både nybörjare och experter, och framförallt av de som eftersöker superfunktionell utrustning som samtidigt värnar om miljön. Varumärket är populärt i Sverige och har många återförsäljare runt om i vårt avlånga land. Weight: Heavyweight 750g+ , Midweight 250-749g , Lightweight under 249g.

Next