Tv2 bornholm. TV 2/Bornholm on Google Play Reviews 2019-11-29

Nyheder » TV 2/Bornholm

Tv2 bornholm

Men nu skal vi finde et nyt brændsel. Dette gøres gennem jævnlige nyhedsudsendelser fra Aakirkeby. Ved lidt af et tilfælde kom han i lære som smed, og det har han ikke et øjeblik fortrudt. Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm. Ved lidt af et tilfælde kom han i lære som smed, og det har han ikke et øjeblik fortrudt.

Next

‎TV2 Bornholm on the App Store

Tv2 bornholm

I regnbeddet har vi nu fundet den prydgræs der kan klare forholdene. Anna Louise Tranæs Didriksen får til opgave at holde godt fast i nakken, når de skal chippes og have ormekur, og så skal ungerne møde deres far for første gang. Poul Overlund og Anette Spangaard kommer i Mellem Os og fortæller, hvorfor indsamlingen er nødvendig, og hvad pengene skal gå til. På kanalens hjemmeside kan du finde inspiration til dit programvalg. Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Så han vidste, at han ville være håndværker. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Han plantede et hegn for 5-7 år siden. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.

Next

Vejret

Tv2 bornholm

Banen var den sidste på Bornholm, som samtidig blev kendt for sin arkitektur, der var hadet i samtidig og elsket af eftertiden. Men nu skal vi finde et nyt brændsel. Der er også mulighed for at se programmer fra arkivet i fuld længde. Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? For de fleste foregår det første gang med snorkel og iført våddragt. Her prøver vi kræfter med jobbet som butiksmedhjælper.

Next

‎TV2 Bornholm on the App Store

Tv2 bornholm

Så han vidste, at han ville være håndværker. I første afsnit skal vi se, om han har købt en dyr bunke skrot, eller om bilen står til at redde. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Glasuren bliver aldrig ens, og det foregår ude i haven i en tønde med en gasflamme og i en gryde med savsmuld. Hun brænder for at hjælpe andre med at have det godt med sig selv. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Sådan en findes på Bornholm, og hos BornholmerBørsten skal der bindes en opvaskebørste samtidig med, at vi også hører om værdien af den rigtige kost og hvordan der også tænkes nyt i et gammelt erhverv.

Next

TV2 Bornholm

Tv2 bornholm

Der sendes også en vejrudsigt med fokus på Bornholm, der ofte har lidt anderledes vejr end resten af Danmark. Der er også et strandet marsvin, en aflivning af af en skadet gråsæl og en stor flok aftenfalke i programmet. Vi skal bruge græskaret og en del andre ting fra køkkenhaven til Søren Thornbergs bålmad. Denne gang besøger vi Marstal, Ribe, Sorø, Hanstholm, Hirtshals og Allinge. Hendes mand er også i turistbranchen og sammen bor de med deres to børn midt i Gudhjem.

Next

Nyheder » TV 2/Bornholm

Tv2 bornholm

Kanalen sætter ikke blot fokus på den dejlige bornholmske kultur, men også på den smukke natur og de mange begivenheder på solskinsøen. Glæd jer til en aften i Bjørn Afzelius' ånd, hvor Matilda også fortæller og knytter sangene til hendes egen historie. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Helle Mogensen er journalist Christian Hansens nabo, men det er ikke derfor, hun er med i Stafetten. Og det er netop det, vi skal opleve på dagens undervandssafari. Hun arbejder nu som holistisk energiterapeut og numerolog i Nexø.

Next

TV 2/Bornholm on Google Play Reviews

Tv2 bornholm

De er blevet store nok til at komme hen hos en anden landmand, hvor de skal bo indtil de skal slagtes. Vi ser på hegnet og hører om hans både gode og dårlige erfaringer med denne form for hegn. Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor. De er blevet store nok til at komme hen hos en anden landmand, hvor de skal bo indtil de skal slagtes. Håbet er, at den gamle Ford Taunus 17m Deluxe skal sættes i stand.

Next

‎TV2 Bornholm on the App Store

Tv2 bornholm

Mellem Os får også besøg af Uffe Houmann, som har været med i Pavlovskis Balalajka Orkester i nu 60 år. Her prøver vi kræfter med jobbet som butiksmedhjælper. Tags: tv2 bornholm, kulturpris, medarbejdere, synnøve, program, ekko, job, kong gulerod, beliggenhed, tv2 bornholm, sport, sprogblomster, app, mellem os, blink, ny kanal, arkiv, kontakt, trolling, logo, udsendelser, nu, net, net tv, vejret, mobil telefon, tv2 bornholm, danmark, dansk, tv2 bornholm, sport, sprogblomster, app, mellem os, blink, ny kanal, arkiv, kontakt, trolling, logo, udsendelser, nu, net, net tv, vejret, mobil telefon. Med inderlige fortolkninger, nærvær og anekdoter holder hun liv i arven fra den folkekære artist, hvis sange stadig er højaktuelle, hvad enten budskabet er kærlighed eller politisk og social retfærdighed. Det er selvfølgelig med vildt på menuen. Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm. Ved lidt af et tilfælde kom han i lære som smed, og det har han ikke et øjeblik fortrudt.

Next