Upm avoimet työpaikat. Oppisopimuskoulutus 2019-12-06

Avoin työpaikka: Käyttöpäällikkö

upm avoimet työpaikat

Tästä kokemuksesta on hyötyä myöhemmin opinnoissa ja työelämässä. Euroopan unionin rahoitusta ja osallistuu yhteistyöhankkeisiin. Voit myös hakea paikkaa LinkedIn-tilisi avulla valitsemalla ilmoituksesta Hae LinkedInin avulla. Ilmoituksen jättäneellä on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 161 kappaletta. Lue lisää ja hae tehtävään oheisen hakupainikkeen kautta 01. We are always striving for a more sustainable future.

Next

Metsäasiakasvastaava

upm avoimet työpaikat

Kun olet löytänyt sinua kiinnostavan työtehtävän, valitse työpaikkailmoituksesta Hae paikkaa. Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Jos hakemusten käsittely pitkittyy, ilmoitamme siitä kaikille hakijoille. Jos olet kiinnostunut useammasta työtehtävästä, sinun ei tarvitse tehdä erillistä hakemusta jokaista työpaikkaa varten. . Jos antamasi sähköpostiosoite on käytössä olemassa olevassa tilissä, näet seuraavan viestin: Kirjaudu sisään tähän tiliin tai anna sähköpostiosoite, joka ei ole käytössä. Kun jätät hakemuksesi, järjestelmämme lähettää sinulle välittömästi sähköpostivahvistuksen.

Next

Technical Sales Manager, UPM Biochemicals, Lignin Team, UPM

upm avoimet työpaikat

Lisäksi ylläpidät ja kehität tarvittavaa osaamista sekä seuraat ja kehität tehtaiden energiankulutusta. Joissain hauissa käytämme myös videohaastatteluja ja soveltuvuustestejä. This is a great opportunity to work in a very agile business with a fast-paced working environment combined with a unique company culture. Our work highlights the expertise of our personnel, the high quality of our products and the company's values. Jos vaikutat sopivalta henkilöltä haettuun tehtävään, kutsumme sinut puhelimitse tai kasvokkain järjestettävään haastatteluun.

Next

Avoin työpaikka: Käyttöpäällikkö

upm avoimet työpaikat

Meitä kaikkia yhdistää asenne ja halu uudistua. Käytämme sähköistä rekrytointijärjestelmää, josta löytyvät kaikki avoimet työpaikkamme. Tehtävään haetaan täyttämällä sähköinen työnhakulomake, joka avautuu kunkin avoimen työpaikkasivun alalaidasta. Toimit myös esimiestehtävissä ja kattiloiden käytönvalvojana sekä osallistut henkilöstöasioiden hoitamiseen. Kesän aikana saat uutta näkökulmaa käytännön työtehtäviin. Luonnonvarasuunnitelmat sekä suojelualueiden hoito- ja käyttösuunnitelmat päivitetään hankemuotoisesti yhdessä alueiden muiden toimijoiden kanssa.

Next

Avoin työpaikka: Operaattoreita

upm avoimet työpaikat

Tällä hetkellä emme ota vastaan avoimia hakemuksia tai ylläpidä hakijarekisteriä. We offer you a great opportunity to grow among the frontrunners in the field of biofuels. Avautuvassa ikkunassa on kohta Unohtunut salasana. While implementing lignin-based solutions, we are continuously exploring new application areas, in close co-operation with a large network of partners around the globe. Lisätietoja tehtävästä antaa energiapäällikkö Pekka Töyrylä, puh. Olemme jaotelleet kesätyöt pääasiallisesti työympäristön perusteella. Yhtiössämme työskentelee noin 19 100 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10 miljardia euroa.

Next

Avoin työpaikka: Käyttöpäällikkö

upm avoimet työpaikat

Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää, että uusi salasana lähetetään sähköpostiisi. We are always striving to build a more sustainable future. Kirjoita siihen sähköpostiosoitteesi ja lähetä salasanapyyntö. Edellytämme sinulta työhön soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai sitä vastaavaa osaamistasoa.

Next

Avoin työpaikka: Käyttöpäällikkö

upm avoimet työpaikat

Valitettavasti joudumme siis j√§tt√§m√§√§n paljon hakijoita haastattelematta. With us you can build up your expertise. We live by our values ‚ÄĒ trust and be trusted, achieve together, renew with courage. Saatamme my√∂s tavoitella sinua antamastasi puhelinnumerosta. We are a multifaceted, international organization that works as a team to achieve our shared objectives.

Next

Technical Sales Manager, UPM Biochemicals, Lignin Team, UPM

upm avoimet työpaikat

Hakemus kannattaa lähettää verkossa urasivuillamme. Voit esittää työtehtävää tai rekrytointiprosessia koskevia kysymyksiä työpaikkailmoituksessa mainituille yhteyshenkilöille. Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Tavoitteemme on luoda uusia teknologioita ja tuotteita sekä tukea ja varmistaa yhtiön liiketoimintojen kilpailukykyä. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. Are you looking to join a dynamic, innovation-driven, international company, building a better future for us all? Meille ei ole mahdollista jättää avoimia työhakemuksia, vaan pyydämme sinua seuraamaan avoimia tehtäviämme ja hakemaan niihin.

Next