Utö värdshus meny. Utö Värdshus 2019-11-29

Paketerbjudanden med mat & logi

utö värdshus meny

Inte många rätter att välja mellan. Här kan du äta både a la carte och dagens lunch och dricka allt från kaffe till champagne. Till varje hotellstuga finns ett nybyggt trädäck som vätter mot hamnen och eftermiddagssolen. Dessutom finns ett separat sovrum och badrum med dusch och wc. Varje morgon serverar vi nybryggt kaffe, riktigt goda smörgåsar, nypressad juice, smoothies, yoghurt med färska bär och mycket, mycket annat. Även Evert Taube har gästat och inte minst besjungit vår ö.

Next

Utö Värdshus Restaurang Stockholm Archipelago

utö värdshus meny

Med båt från centrala Stockholm Under sommarmånaderna går båt även från Strömkajen utanför Grand Hotel till Utö. Med våra kockar som ledsagare, söker vi alltid efter nya möjligheter för att kunna erbjuda god och nyttig mat — som ger energi. Denna hotellstuga har ett allrum med soffgrupp bäddsoffa och pentry två kokplattor och kylskåp. Kom förbi och köp med en frukostpåse till kontoret, hämta med mat till lunchmötet, eller köpa med något gott att äta till kvällsmålet. Maten var god och det var väldigt stort utbud.

Next

Utö

utö värdshus meny

Bland sommargäster och värdshusbesökare, kunde celebriteter som Anders Zorn, Greta Garbo, och August Strindberg synas. Den 2:a och 3:e advent är det dessutom julmarknad på Utö. Dessa måltider måste förbeställas, självklart hjälper vi er gärna även med boende, transporter och aktiviteter. Betalning med mynt samt vissa bensinkort. Att mixa grönsaker, frukt eller bär till en smoothie eller shot är ett sätt få i sig allt det hälsosamma och dessutom få med fibrerna. En annan i sällskapet beställde menyns dyraste rätt, ´Kräftskiva´, dvs kräftsoppa för nästan 300 kronor vilket visade sig vara en förrättsportion soppa med några burkkräftstjärtar. Vårt mål är att se till att du och dina gäster får absolut bästa mat och service.

Next

Utö Värdshus Hotell Stockholm Archipelago

utö värdshus meny

Har du tid ser vi gärna att du slår dig ner och avnjuter din frukost hos oss, men är du på språng så ordnar vi ett frukostpaket som du kan ta med. Tag höger vid skylt Årsta Brygga för att komma till reguljär båt. Grönsaker, frukt och bär innehåller gott om vitaminer, mineraler och andra nyttigheter. Vi blev hänvisade till bordet utan ett ord från hovmästaren - han sa inte ens välkomna. Varsamt renoverad 1700-talsbyggnad med totalt 10 rum, alla i en klassisk skärgårdsstil.

Next

Utö

utö värdshus meny

Välkommen in på frukost, lunch och hälsosamma snacks. Det kan inte vara en lätt uppgift att få ut maten samtidig för så många gäster. Återkom till oss om någon är i specialkost så löser vi det utan väntan vid bordet. Från de gemensamma balkongerna har man utsikt över hamninloppet. Vi ville ha en plats på uteserveringen med skugga , men placerades vid ett bord med sol och värden blev irriterad när vi protesterade.

Next

Utö

utö värdshus meny

Den räcker för yngre barn eller barn med liten aptit. I anslutning till köket finns en liten soffgrupp vid tv'n. Vår nyaste hotellbyggnad med 8 dubbelrum inredda i modern marin stil. Ganska slätstruken miljö och inte särskilt kärleksfull meny eller kokkonst. Hitta hit med bil och båt: Waxholmsbåtar avgår från Årsta havsbad året om och på sommaren även från Strömkajen i Stockholms city.

Next

Hotellrum och hotellstugor

utö värdshus meny

I den ena modellen finns tre rum och man bor bekvämt upp till 3 personer. Kvarnvillan ligger ca 200 m promenad från Värdshuset. Njut av Utö Värdshus erkänt härliga julbord med 150 delikatesser, stressa inte hem utan avrunda med en god natts sömn i något av våra hotellrum. Boka som rum och frukost eller ett härligt weekendboende för familjen, eller som en sommarvecka på egen hand. I samma byggnad som restaurangen hittar du vårt hotell nyrenoverade, designade rum där du kan sova gott med havet som närmsta granne.

Next

Utö Värdshus Restaurang Stockholm Archipelago

utö värdshus meny

. Med ankomst på fredagen, en härligt middag, hotellfrukost och skärgårdsliv på lördagen blir helgen riktigt lång. Bland sommargäster och värdshusbesökare, kunde celebriteter som Anders Zorn, Greta Garbo, och August Strinberg synas. Mat och vin va helt ok och vi kommer att åka hit igen nästa år, helt klart. Restaurang i det gamla gruvkontoret, konferens i Disponentvillan, Societetshuset eller Annexet, boende i nyare hotellstugor, Kvarnvillan eller Stenhotellet med anor från 1600-talet och oändligt mycket charm i väggarna. Julbordssweekend Gäller ankomst onsdag till lördag 29 nov — 21 dec 2019 Ta med familjen, kompisarna eller bara du och hjärtevännen för lite adventsmys med skärgårdskänsla. Kommunalt Åker du kommunalt tar du pendeltåg till Västerhaninge och byter där till buss 846 som går ända till hållplats Årsta Brygga bilparkering , därifrån Waxholmsbåt.

Next

Utö restaurang, bar och matsal

utö värdshus meny

Räkna med 30 min från Stockholm till Årsta Brygga om trafik och väglag är i sin ordning. Boende för 2 - 4 personer med en stor dubbelsäng och en familjesäng i sovrummet. Reguljär båt till Ålö går från Fiskebryggan som ligger alldeles intill pendeltågstationen. Vissa rum med hel dubbelsäng och badkar. Känslan av en fräsch miljö, kockens hantverk och smaken av riktigt god mat ger en upplevelse för alla sinnen. Vi har många rum att välja på och vi kan givetvis erbjuda riktigt bra teknik. Sväng av vid avfart Årsta Havsbad.

Next

Utö Värdshus

utö värdshus meny

Alla rum med tv, wifi samt badrum med dusch och wc. Han förvandlade kort efter köpet den norra delen av Utö från ett trist före detta gruvsamhälle till fashionabel badort med kurhotell, soiréer och societetsdanser. På sommaren är den soliga uteverandan öppen från morgon till kväll och på vintern när frosten lagt sig kan du värma dig med varm choklad eller glögg framför den sprakande brasan i skänkrummet. På vilket sunkställe som helst i Stockholm får man bättre mat. Därifrån är det skyltat till Årsta Brygga. Vi kan också hjälpa dig att ta mötet eller konferensen till en helt annan nivå — oavsett om det gäller fika, lättare rätter, matiga bufféer eller stora middagar. Tidtabeller för reguljär båttrafik Utö Rederi förfogar över fartygen Silverpilen, Utö Express, Mysing, Skarpö, Gotska Sandön, Waxholm I, Korsön Pumbas Sjötaxi 070-880 18 00 Taxibåt max 12 personer Sjötaxi Utö Varv 070-682 79 68 Taxibåtar max 6 resp.

Next