V86 åmål. V86 Åmål: Goop kan sitt Åmål 2019-12-04

V86 resultat och eftersnack Åmål 26 juni 2019

v86 åmål

Då släppte han sedermera täten men jag är helt inne på att han denna gång vill köra så länge lampan lyser. Fördel ston gör att 1 Stumne Luna 8% står bra inne på pengarna här och hon vann på en 25-tid i fjol för Jepson vid Sverige-besök, räknas tidigt och felfri borde hon kunna hålla undan för tilläggshästarna. Enormt inspirerande med er som ger mig just ert förtroende och visst är det dax nu? Senast startade han mycket snabbt, spårade runt om och vann helt bekymmerslöst till slut. Loppanalys: Ett kul lopp som är riktigt svårt att få bukt med. Rakbana, sandbana är enkelriktat norr ut. Öppet lopp, och totalt 6 ekipage i inledningen.

Next

Travforum med gratis travtips

v86 åmål

Även spår 1 är lurigt på Åmål och de erkänt bästa startspåren är 3-6 där man hittar absolut flest vinnare om man ska se rent statistiskt. Har hon en bra dag kan hon städa av alla, men det krävs såklart en del tur idag. Stoet gick fullständigt strålande senast: då tappade hon värdefull mark på galopp i starten, men kom tillbaka invändigt till slut och gick faktiskt i mål med gott om krafter kvar då hon inte fick fritt. Hästen har inlett mycket lovande med tre segrar på sina fyra starter. De hade väl knappt kört den med de prispengarna som Åmål delade ut. Så länge Moe Odin-sonen håller sig i rätt gångart här är det svårt att inte tro han ska ro hem detta, men ett par garderingar kan bli lönsamma. Baninfo Åmål: Banlängd: 800 m, Upplopp: 105 m, Vinklad startvinge: Nej, Open stretch: Nej.

Next

Arena Åmålstravet

v86 åmål

Här hamrar vi kanske in spik nr 2? V86 på Amål, ser som vanligt ut att bli svårt. Minst en A-häst måste vinna för chans till åtta rätt : V86-1: 5,6 1-3 V86-2: 3 Fossens Bonus 2-7 V86-3: 1,2,3,6,8,9,12,14 4-7 V86-4: 1,2,3,4,5,6,7,8,10 11-9 V86-5: 1,5,8,10,11 2-12 V86-6: A: 7. Övriga banor kan ha amatörtrav och de som inte platsar bland de bästa. Favoriten vann sista i onsdags, och visade sig då vara streckad på 92% av de kvarvarande systemen. Jag blir som en zombie! Förra veckan fick vi se absolut toppklass för att vara en V86 omgång inom.

Next

V86 Åmål 26/6 Jackpot

v86 åmål

. . Jag tänker inte ranka detta lopp då det är nästintill omöjligt! Ingen aning hur det gått till - jo förresten. Det blev lättlösta V86:or både 2012 och 2013, alla vinnare rankades 1-4 av spelarna. Och det är inte obefogat. Här har hon fördelen att stå tjugo meter före hästar med samma pengar på kontot och det lär per garanti bli en bra resa, troligen i vinnarhålet efter en bit.

Next

V86

v86 åmål

Mina system försöker jag alltid bygga för att gå mot större slantar , likväl kan det studsa så full pott sitter även vid lägre utdelningar. En märr som kan mycket i ljusa stunder och rimligen bör få ett streck här. Avdelning 6: Lång distans och tillägg för medelklass. Senast öppnade han väldigt raskt och klämde sig till ledningen in i första sväng och öppnade 09,5 på halvvarvet. Då avslutade han 10,5 sista halvvarvet. Goop lär vara intresserad med Caterina Murino men Flash it Diablo måste gälla som spetsfavorit från springspåret.

Next

V86 Åmål 26/6 Jackpot

v86 åmål

Bakom dessa vidöppet i min bok och måla på även här behöver inte alls vara fel! Så jag tar det helt enkelt lite på uppstuds, blandat med att jag naturligtvis har lite koll på vad hästarna gjort tidigare i huvudet. I år är hon segerlös men aviserade toppform senast då hon spurtade strålande och var målfotoslagen på Åby. Det är nu klart att han har starthäst i Hugo Åbergs även i år. Hästen såg trevlig ut då han var nära att vinna ett V75-lopp på Färjestad i våras och gör stabila insatser mest varje gång. TippTopp med Hjelm Torsviks Tobak ToppTipset 10 81 Travtippare och pokerspelare Kul att just du tittar in! Det är som sagt en fin sort som under normala förhållanden ska kunna vinna ett sådant här lopp.

Next

V86 Åmål jackpot 26/6 ⋆ V86

v86 åmål

Har inga kul singelspel alls ikväll : Men Lucifer Lane är väl det bästa att spika? Kan skrälla till om det löser sig bra under vägen och då det vankas långlopp är inte bakspår helt iskallt. Annars tycker jag du är väldigt enögd om du bortser från detta. Så rent statistiskt vinner spår 2-7 80% av loppen över distansen. Lägger ner allt spel framöver nu! Men den värmen kändes nästan värre än den vi har här. Var med min far på mitt första elitlopp när jag var 7 år gammal.

Next

V86

v86 åmål

. Åmåls andel av prispengarna som betalas ut är någonstans runt 0,8-0,9% på årsbasis. Spela en jävla kalkon till kusk! Ring: Göran Svensson 070-545 14 67 Tävlingsbanan för Islandshästar nu färdigställd! Dom får inte mycket i bidrag heller så dom kunde gott få något lunchtrav till men det bör nog stanna där då det knappast går att locka dom stora tränarna och dom bättre hästarna till en 800m bana i jämtlandsskogarna. Fransosen är därmed fjärde häst att bli klar för Jägersros superlopp som avgörs den 29 juli, om sex veckor. Spelarna gör ju jobbet, det är bara att följa deras rank! Favorit i fara : 2 Silent Hill Systemen Då har ni fått mina tankar inför omgången i stora drag. Detta system bygger jag på ett sätt som gör att det kan tåla både låga som höga utdelningar! Kanske ändrar det inom kort men.

Next

Arena Åmålstravet

v86 åmål

Efter tre imponerande segrar på lika många starter är uppmärksamheten kring svenske superstjärnan S ebastian K. . . Det är kortast i Sverige och gör såklart ledningen extra fördelaktig. Vad är det för superinfo som framkommit? Favoriterna avlöste varandra och utdelning stannade på blygsamma 3000:- drygt för att hitta 8 rätt. Omgången: V86 flyttar ut från Solvalla några veckor om sommaren och i kväll har äran kommit till Åmålstravet som här kör sin största tävlingsdag för året.

Next

Arena Åmålstravet

v86 åmål

Jag kan också gilla 2-hästarslås, men lite samma sak där; låsa på 2 hästar som är nästintill lika på strecken är speltekniskt fel enligt mig, antingen ta ställning eller göra ett fräckt lås och eventuellt chansa bort favoriten helt, alternativt låsa med en riktig rensare! Jag kan väl nästan säga att jag aldrig spikar 2 favoriter en omgång utan lutar jag mig mot en favorit så tycker jag det är ett måste att hitta en spelvärd ickefavorit som kompletterande spik. Hur många travbanor finns det t ex inte inom någon timmes avstånd från Åmål och hur många hästar hade tvingats sluta tävla om inte Åmål fanns kvar som idag? Lägga till det ska vi göra att upploppet endast mäter 105! Förra veckan blev en bra spelvecka med åtta rätt på onsdagen och sex rätt i söndags på V75 och ganska bra betalt, men grämer mig fortfarande att jag inte lyckades hitta den sista hästen också. Enda plumpen kom på spiken i långloppet på Platon Face som underpresterade för dagen, men såg ut att ha bra chans när han styrde fram i dödens tidigt, det blev kanske väl tufft upplägg denna gång. Ifrån Travronden: Omgångens spikar 3 Fossens Bonus V86-2 5 Erwin V86-7 2 Leader Brodde V86-8 Utrustningsändringar V86-1 1 Jaanus Tooma - Vanlig vagn, tävlade i jänkarvagn senast. Loppanalys: Torsten Janssons Minneslopp sträcker sig drygt tre varv över Åmåls oval och bjuder på ett lurigt lopp. Hästen har matchats i stentuffa gäng hela säsongen och efter några V75-starter tidigare på säsongen kommer han senast från start i Kungapokalens final. Fattar inte heller, tog t om bort den från egna.

Next