Västra järnvägsgatan 3. EditNews 2019-12-01

Västra Järnvägsgatan 33, Sävsjö. Fastighet till salu

västra järnvägsgatan 3

I den spännande kulturkrock som miljön består av är konstnärligt skapande, inspirerande konferenser, kraftfulla utställningar och spektakulära events en naturlig del. Vi tillverkar vin på druvor från europeiska toppvingårdar och erbjuder en mötesplats för vinälskare och medvetna gäster i vår spektakulära byggnad från tidigt 1900-tal. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötes- och konferensrum i flera olika storlekar. Vår receptionist tar emot er när ni kommer och hjälper er med det som kan behövas. Ta en promenad längs kajen och blicka ut över hamninloppet och mot staden.

Next

Västra Järnvägsgatan 3 Stockholms län, Stockholm

västra järnvägsgatan 3

Kungsbrohuset i januari 2010 Plats Norrmalm, Stockholm Typ Kontor Våningar ovan jord 13 Antal 6 Färdigställd 6 maj 2010 Ca 30 000 m² Kungsbrohuset även Schibstedhuset är en kontorsfastighet belägen mellan och längs i det blivande området i centrala. Till oss på Lexicon Stockholm kan ni komma för att genomföra era utbildningar, konferenser eller möten. För avkylning används vatten från. Här finns unika konferenslokaler med originalinredning från 20-talet. Professionella kontorslösningar skräddarsydda utifrån företagets specifika behov och önskemål. Mötesrummet har den senaste tekniken och har en trivsam atmosfär.

Next

Office Space Stockholm : Västra Järnvägsgatan 3

västra järnvägsgatan 3

Här hittar du nöjesliv, grönområden och sevärdheter runt hörnet. Våra lokaler har ljusinsläpp från stora härliga fönster. Hos oss möts du av personlig omtanke, sköna sängar, en läcker frukost och stilren design. Här får ert möte extra Go! Lokalen är belägen på en pråm vid Klippans småbåtshamn med stora fönster med utsikt mot älven. Vi har olika storlekar på konferensrum som du kan få tillgång till en förmiddag, eftermiddag eller heldagar. Hinn med lite skidåkning med dina kollegor på SkiStar Hammarbybacken, paddla kajak på Sicklasjön, ta en matlagningskurs eller skäm bort dig med en chokladprovning med mästerkonditorn Magnus Johansson, finalist i Sveriges mästerkock.

Next

Coworking space på Västra Järnvägsgatan 3 i Stockholm

västra järnvägsgatan 3

Med vår kunskap och vårt engagemang kan vi erbjuda er konferenslokaler med hög flexibilitet, väl anpassade till ert arrangemang. Vi erbjuder en mängd kringtjänster så som flertalet olika konferenspaket, transfer och annan conciergeservice. Ni kanske vill luta er tillbaka och ha ett seminarium i riktig biokänsla? Söker du efter en liten och personlig konferensanläggning är Rosteriet Konferens alldeles perfekt. Vi strävar efter en klassisk stil med modern design. Alla utrymmen i konferensanläggningen är tillgänglighetsanpassade och det finns tillgång till hörslingor i rummen Swedenborg, Svartz och Bruhn. Private office är en perfekt lösning för er som behöver arbeta fokuserat och vill ha möjlighet att byta miljö under arbetsdagen.

Next

Västra Järnvägsgatan 3

västra järnvägsgatan 3

It is a perfect solution for those who need to work focused and wants the opportunity to change environment during the day. Vill ni ha en annorlunda upplevelse, då kan vi arrangera roliga och spännande aktiviteter som stärker samarbets- och kommunikationsförmågan. Vi önskar er varmt välkomna till Lilla Bommen Konferenscenter! Villa Elfvik Strand Konferens Villa Elfvik Strand ligger 20 minuter från Stureplan och kännns som en annan värld! Självklart anordnar vi även dans, musik och kringarrangemang om så önskas! En avslappnad miljö med service i absoluta toppklass. Våra lokaler är rymliga, fullt tekniskt utrustade med internet via fiber och utrustade med whiteboard, blädderblock, block, pennor, godis samt mineralvatten. När man går in i fästningen får man en känsla av historia inom sig.

Next

CONVENDUM Västra Järnvägsgatan 3 i Stockholm

västra järnvägsgatan 3

Maten avnjuts hos närmsta grannen K4 Pampas eller hos de många restauranger i närheten. Läget är inte bara vackert, det är dessutom väldigt strategiskt placerat, 10 minuter från Bromma flygplats och 12 minuter från Stockholm city. Närservice: Sävsjö är känt för sin anknytning till järnvägen, sin fantastiska natur och närhet till det mesta. Beställning Beställning kan ske muntligt eller skriftligt. Vi har ett stolt samarbete med Eriksbergs Catering som levererar luncher och middagar till konferenser och fester. Hyresgästen har löpande underhållit såväl exteriört som interiört.

Next

Kungsbrohuset

västra järnvägsgatan 3

Gamla byggnader påminner om portertillverkning och Ostindiska Companiets strapatsrika färder. Vi erbjuder även olika paket för hel- eller halvdagsarrangemang. Här erbjuder vi två större mötesrum för upp till 8 personer, samt mindre samtalsrum för 2 personer. Vi tar hand om hela arrangemanget åt er — allt från aktiviteter till boende om så önskas. Next course served like nothing ever happened.

Next

EditNews

västra järnvägsgatan 3

Med all teknik och service för både det intima mötet och den stora föreläsningen kan ni komma till oss för en sällsynt upplevelse och skräddarsydda lösningar. Här njuter du av hembakad kaka till kaffet, eller varför inte vår berömda äggröra till frukost. Vi följer upp och är lyhörda för feed-back. Tillgång till toalett och kök finns såklart. När Restaurang Ullevigatan inreddes utgick man från vinnarfärgerna Guld, Silver och Brons. Coworking — Access to coworking spaces, lounges and meeting rooms on two floors. Har du speciella önskemål så välkomnar vi dem, och ser fram emot att få motsvara dina förväntningar.

Next