Vianor strängnäs. Vianor Strängnäs öppettider 2019-12-05

Vianor Strängnäs öppettider

vianor strängnäs

Vi ger dig fackmannamässiga råd och förklarar alltid varför reparationen måste utföras och hur mycket den beräknas kosta. Så hittar du inte det du söker är det bara att fråga — vi hjälper dig! Förra året gick företaget med förlust. Det du ser på våra hyllor och väggar är bara en ytterst liten del av vårt totala produktutbud. Mekonomen Prisgaranti gäller när delar från Mekonomens ordinarie sortiment används. Mekonomen bilverkstad innebär personlig service med kvalitet och ansvar.

Next

Vianor AB Lärlingsvägen 2, Strängnäs

vianor strängnäs

Sök via karta eller i tabell. En hel del finns naturligtvis redan på plats i vår butik, resten beställer vi hem åt dig. Vår prisgaranti innebär att vi ger dig dubbla mellanskillnaden i prissänkning om du hittar ett billigare service- eller reparationsalternativ — till ordinarie pris — hos en märkesbunden verkstad. Innehållet visad i Cylex Yrkesregister innehåller uppgifter från tredje part, bland andra från offentliga källor eller från kunder som har en presentationssida i vårt yrkesregister. Prata med någon av våra medarbetare för att beställa just det du vill ha.

Next

Vianor AB, Strängnäs, Lärlingsvägen 2

vianor strängnäs

Cylex kan inte göras ansvarig för dessa uppgifters aktualitet, felfrihet, fullständighet, kvalitet eller pålitlighet. Som specialitet är en egen perssverkstad för tillverkning av hydraulslangar från Hydroscand. De märken, logotyper, bilder och texter som används tillhör dessa tredje parter. Till skillnad från de stora fritidsvaruhusen så kan vi verkligen bilar. Om du har frågor eller förslag, kontakta gärna vår kundservice. Hemsida: Bilverkstadens Öppettider: Måndag-Fredag: 07.

Next

Mekonomen Strängnäs, Kilenvägen 13

vianor strängnäs

Innan du kontaktar en bilverkstad för att diskutera bilservice eller bilreparation bör du ha en idé om vad det är för fel på din bil så att du kan få en ungefärlig prisuppgift. Vi sparar alltid utbytta delar om du som kund vill kontrollera dessa. Fants Däckservice Ab - Fantin Rengashuolto Oy Mustasaari. Strängnäs Autoservice är även s. I verkstaden servas och repareras bilar av alla märken, nya som gamla.

Next

Mekonomen Strängnäs, Kilenvägen 13

vianor strängnäs

Vi följer alltid bilfabrikanternas anvisningar och dessutom tål våra priser att jämföras med både vad gäller reparation och service. Om du har frågor eller förslag, är du välkommen att kontakta vår kundservice. Däck-, glas-, plåt- och plastarbeten omfattas inte av prisgarantin. Denna webbplats tillhandahåller endast allmän information och. Eftersom Mekonomen alltid använder delar motsvarande originaldelskvalitet och följer biltillverkarens servicerekommendationer, gäller din nybilsgaranti. Utöver detta har vi drygt en miljon beställningsbara artiklar.

Next

Vianor AB Lärlingsvägen 2, Strängnäs

vianor strängnäs

Vill du vara en del av vår. Om det tillkommer kostnader under arbetets gång stämmer vi alltid av med dig innan vi genomför tilläggsreparationen. Café Brofästet Hjulstabron Cafe, Restaurant. Lördag-Söndag: Skriv gärna en kommentar eller recension i kommentarrutan nedan om du har använt eller varit i kontakt med denna bilverkstad. Dessutom får du hela 3 års garanti på reservdelarna.

Next

Vianor Strängnäs öppettider

vianor strängnäs

Vi har drygt en miljon beställningsbara artiklar att välja mellan. När det gäller innehåll som visas i Hittaöppet handlar det om uppgifter från tredje parter, dvs uppgifter hämtats från offentliga källor eller från kunder som har lämnat in en annons på Cylex Yrkesregister. Både inriktning och pris skiljer mellan olika bilmekaniker som kan göra bilservicen på din bil och därför kan det vara bra att jämföra med andra inom serviceställen i eller enbart i. Strängnäs , Flen och Sörmland. Men du lämnar oss inte bara med en domkraft i ena handen och ett par nya torkarblad i andra — här får du också ta del av vår kunskap i form av tips och råd om hur du tar hand om din bil. . Genom ditt noggranna arbete och din serviceinriktade personlighet bidrar du till vår höga kundnöjdhet.

Next

Vianor AB Lärlingsvägen 2, Strängnäs

vianor strängnäs

I vår Mekonomenbutik hittar du ett brett utbud av prisvärda och högkvalitativa reservdelar och biltillbehör. Ta första steget mot ett enklare billiv — besök oss redan idag. Reservdelarna förvaras till exempel bakom disken — eller snarare ute på lagret. De märken, logotyper, bilder och texter som används tillhör dessa tredje parter. Vi är ett familjeägt företag där alla medarbetare är delaktiga i beslut och utveckling. Mekonomen Prisgaranti gäller när du gör en bokning för service eller reparation på din bil hos Mekonomen Direkt eller hos din verkstad och samtidigt eller senare, dock innan arbetet påbörjas kan visa oss att du blivit erbjuden ett lägre totalpris på jämförbar service eller reparation de senaste 30 dagarna hos en märkesbunden verkstad på samma ort.

Next

Vianor Strängnäs öppettider

vianor strängnäs

There are no stories available. Strängnäs Autoservice startades 1980 och blev Mekonomen Bilverkstad 2008. Sveriges största söktjänst för öppettider. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. En nära relation för att kunna göra kundens Billiv enklare. Chcesz uzyskać więcej informacji na temat opon? Företaget har 4anställda och omsätter 78miljoner.

Next

Vianor AB, Strängnäs, Lärlingsvägen 2

vianor strängnäs

Cylex kann inte göras ansvarig för dessa uppgifters aktualitet, felfrihet, fullständighet, kvalitet eller pålitlighet. Apr Lokala nyheter från Eskilstuna. Din servicebok stämplas med Mekonomen Bilverkstad vilket ger dig trygghet och ett varaktigt värde på din bil. Wait while more posts are being loaded. Här hittar du ett omfattande utbud av olika tillverkare av sommardäck, dubbdäck, alla Dubbfria däck och vinterdäck.

Next