Villi kortti. Villi kortti 2019-11-30

Villi kortti (televisiosarja)

villi kortti

Rekisterin tietosisältö, eli rekisteröityjen ryhmät ja näihin liittyvät tiedot tai tietoryhmät Nimi Puhelinnumero Osoite Sähköpostiosoite Henkilöiden määrä Toivottu nauhoituspäivä 6. Manuaalinen aineisto: Aineistoa ei käsitellä manuaalisesti. Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin tarkoitus Haemme vapaaehtoisia studioyleisöksi Yleisradion viihdeohjelman kuvauksiin. Ohjelmassa suoritetaan erilaisia tehtäviä, joiden päätteeksi joka jaksossa vaihtuva tuomarikolmikko ilmaisee korteillaan, minkä väriselle joukkueelle pisteet heidän mielestään kuuluisivat. Kerätyt tiedot tuhotaan hakuprosessin lokakuu 2015 jälkeen, vain mukaan päässeiden yhteystiedot säilytetään. Henkilötietoja ei jaeta kuin ohjelman tekijöille. Nauhoitusten ikäraja on 18 vuotta.

Next

Villi kortti

villi kortti

Uuden kauden kuvaukset alkavat 16. Villi kortti on Ylen urheiluviihdeohjelma rakkaudesta penkkiurheiluun ja etsimme nyt syksyn livenauhoituksiin huumorintajuista yleisöä! Ohjelman juontajana ja tuomarina toimii. Jos haluat kuulla panelistien sutkautukset aivan ensimmäisten joukossa, voit hakea 9. Jos haluamasi päivä on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon tai kysyä peruutuspaikkoja mailitse osoitteesta villikortti yellowfilm. Kuvaukset ovat maanantaisin Tampereella 16. Lähetystä esitettiin 2016 keväästä 2018 kevääseen, kunnes Mestarien liiga siirtyi Yleltä.

Next

Rekisteriseloste

villi kortti

Tyyli Talkshow Kestoaika 50 minuuttia 15 minuuttia jalkapalloetkot Pääosissa Alkuperämaa Verkko Esitetty 19. Tietojen luovutus ulkopuolisille myös yhtiön sisällä on kielletty. Etkojen lopussa oli aina Kalle ennustaa -osio, jossa kilpikonna Kalle tai Kalle Palander ennusti illan ottelun tuloksen. Jalkapalloetkoissa oli poikkeuksellisesti kuuden sijasta neljä panelistia, kaikki vakiopanelisteja. Rekisterin suojauksen periaatteet Henkilötiedot ovat luottamuksellisia ja tarkoitettu vain ohjelman tekijöiden tietoon. Villin kortin jalkapalloetkot oli 15 minuuttia kestävä lähetys, jonka tarkoitus oli virittää tunnelma valmiiksi heti ohjelman jälkeen alkavaan otteluun.

Next

Villi kortti

villi kortti

Villi kortti Ohjelman tunnus kaudella 5. Aiemmin ohjelmassa ovat olleet panelisteina , , , , , , ja. Eniten pisteitä ohjelman lopuksi saavuttanut joukkue voittaa. Tarkista nauhoituspäivät alta ja ilmoita mukaan vaikka isompikin joukkue. . Villissä kortissa on kaksi toisiaan vastaan kilpailevaa joukkuetta, keltainen ja punainen, joiden vakiopanelisteina toimivat , , , , ja.

Next

Villi kortti (televisiosarja)

villi kortti

Rekisteriasioita hoitava henkilö tai yhteyshenkilö Verkkotuottaja Katja Lahti, katja. Lisäksi ohjelmassa on viikoittain vaihtuva julkisuuden henkilö vieraana. . . .

Next

Rekisteriseloste

villi kortti

. . . . .

Next

Rekisteriseloste

villi kortti

. . . . .

Next

Villi kortti jatkuu, ilmoittaudu yleisöön!

villi kortti

. . . . . .

Next