Visma flyt skole bodø. Visma Min Skole app for foresatte 2019-11-30

Logg inn til Visma sine løsninger

visma flyt skole bodø

Registrering av fravær via appen: Velg barn - klikk på fraværsikonet nede til høyre - Standard fravær er dagsfravær, endre hvis det er timefravær og velg klokkeslett. Skolen har i de siste årene satt opp forestillingene «Greace», «Løvenes konge» og «Rockeulven». Elevene i grunnskolen skal hver dag i 10 år tilegne seg kunnskap og holdninger som skal vare livet ut. Åpent for alle ungdommer mellom 13-21år. Vi ser fram til å ta fatt på prosjektet, og vil gjøre noen oppdateringer undeveis i våre arbeidsprosesser, så følg med! For de som ønsker det, er det mulig å delta på arrangementet som foregår på Hunstad barneskole etterpå. Visma Opic Anbudsvarsel Overvåkning av anbud. Om du er usikker på om din kommune benytter Visma, vennligst ta kontakt med skolen din.

Next

Alstad ungdomsskole

visma flyt skole bodø

I løpet av tre kvarter vil utvikler Beate Romslo sammen med konsulent Ingunn Balgaard Østrem presentere løsningen, og komme med praktisk informasjon om produktet. Hunstad ungdomsskole- en skole som satser på å skape et godt, trygt og inkluderende læringsmiljø for elevene. Målene skal følges opp i ettertid, og det blir spennende å se hvilke tanker lærerne gjør seg rundt dette og hvilke justeringer de gjør undeveis i prosessen. Mørkvedmarka skole ligger flott til med Bodømarka til skolegård. Min Skole Basis Pakken for virksomheten som har behov som begrenser seg til den daglige dialogen mellom skole og hjem. Registrer i samme operasjon en egen pin-kode for daglig bruk av appen. Appen vil gjøre det enda enklere for foresatte å holde følge med på hva som skjer i sitt barns skolehverdag.

Next

Logg inn

visma flyt skole bodø

Min Skole vil gi foresatte rask tilgang til informasjon, slik at de kan holde seg oppdatert på hva som skjer i deres barns skolehverdag. Appen er i stadig utvikling hvor det tilkommer mer funksjonalitet. Her har man også mulighet til å sende interne meldinger til skolen. I dag deltok alle de ansatte ved skolen i et lærende møte hvor bevisstgjøring på egen praksis var i fokus, og hvor alle de ansatte måtte sette seg egne mål for hva de skulle jobbe med framover. Man kan rapportere både dagsfravær og timefravær. Din kommune eller privatskole går til innkjøp av Min Skole-appen og gjør den tilgjengelig for foresatte ved sine skoler.

Next

Logg inn

visma flyt skole bodø

Inneværende skoleår er Marianne Titland og Maria Kramer 2. Din stemme utgjør en stor forskjell for mange. Vil du være med, sender du inn din søknad via vedlagt link. Målet er at prosjektet skal videreføres og at alle elevene skal nyte godt av gode, kreative og fysisk aktive læringsmetoder Tverlandet skole har gjennom de siste årene satset mye på musikk. Engasjert gjeng som er kunnskapssultne, og som imponerte de ansatte på krigsminnemuseumet. Som skole i Bodø kommune er vi en skole for fremtiden. Min Skole-appen samler de viktigste daglige funksjonene på ett og samme sted og sikrer i tillegg trygg arkivering.

Next

Østbyen skole

visma flyt skole bodø

Alstad barneskoles visjon er: Læring og trivsel- et felles ansvar. De serverte både laktose- og glutenfrie alternativer. Du vil da få opp en liste over de kommunene som har gjort appen tilgjengelig for sine skoler og foresatte. Helsefremmende skole Det er lettere å leve, lære og arbeide dersom vi har en god helse. I nærheten av skolen ligger flotte turområder som brukes aktivt hele skoleåret. Fra januar 2019 til og med august 2019 er Tverlandet skole med i et prosjekt for å få til mer fysisk aktiv læring. Arrangementet er gratis og rusfritt.

Next

Logg inn til Visma sine løsninger

visma flyt skole bodø

Når koblingen er satt opp korrekt og modulen er klar til å tas i bruk, vil dere bli kontaktet via e-post. Stemningsfull Luciamarkering på Rønvik skole! Kommer du ikke inn i Visma Flyt Skole? For tiden har vi hele 16 studenter som er i praksis hos oss. Her bar det oppover på Hunstadtoppen og nedover spektakulære stier og traseer med hopp og krappe svinger. Dette kan ta noe tid, og vi ber deg ta kontakt med din skole dersom appen ikke er klargjort for din skole. Elevene lagde lykter som de pyntet med gullsløyfe. Sammen Alstad barneskole, Alstad ungdomsskole ungdomsskole, Saltvern skole og flere av byens barnehager, skal vi arbeide med kompetanseutvikling for å forsterke arbeidet med psykososialt miljø, mobbing og andre krenkelser.

Next

Østbyen skole

visma flyt skole bodø

Knut Berntsen er prosjektleder for prosjektet Helsefremmende skoler i Nordland. Velkommen til oss på Bodin! Les meir om avisa bronsestatue av en okse. Rute: Hunstad B - Hunstadringen - Galnåsen - Storgjerdåsen - Rundhaugen - Hunstadringen - Hunstad B. Forum for Visma Flyt Skole i Troms fylkeskommune. Kompetansenøkkelen For oversikt og utvikling av undervisningskompetanse.

Next

Tverlandet skole

visma flyt skole bodø

Min Skole-appen vil selvsagt være tilgjengelig for alle smarttelefoner og vil kunne lastes ned i App Store, Google Play eller Microsoft Store. Visma Flyt Skole er en moderne skoleadministrasjon, for lærere, foreldre og elever i grunnskolen. Bodø ungdomsråd er et råd der ungdom fra hele byen er representert. Skolen har 422 elever, og 56 ansatte. Lærere over 60 år unntas fra streiken. Ta en pause fra den hektiske førjulstiden og bli med på julens heftigste disco! Enhetene er kalt opp etter lokale båter; Jekta 1.

Next

Rønvik skole, Besøksadresse Amtmann Worsøes gt.30, Bodø (2019)

visma flyt skole bodø

Følg med på: Jenter og teknologi Hele 8. De har lært om hvordan 2. Dette kan ta noe tid, og vi ber deg ta kontakt med din skole dersom appen ikke er klargjort for din skole. Alle ansatte og elever benytter egen iPad som arbeidsverktøy. Registrering av permisjon gjøres via Hjemmeweb. Foto: Birgitta Schistad Alle elevene ved 9.

Next

Rønvik skole, Besøksadresse Amtmann Worsøes gt.30, Bodø (2019)

visma flyt skole bodø

Det inviteres til foreldremøte samme dag klokken 18:00 for å fortelle om resultatene fra møtet tidligere på dagen, og for å gi råd og veiledning når det gjelder ulovlig bildedeling. Dette kurset gir deg grunnleggende innføring i Excel. Skole-hjem dialog med Visma Min Skole appen Med Visma Min Skole app for mobil er kommunikasjonen enda enklere, den gir skolens ansatte, foresatte og elever mulighet til en digital skole-hjem dialog. Finn kontaktinformasjon eller logg inn i for å se din sak eller betale. Funksjonaliteten i Premium-pakken blir tilgjengelig i løpet av 2021.

Next