Vårdcentralen norra fäladen. Distriktssköterska till vårdcentralen Norra Fäladen i Lund 2019-11-30

Distriktssköterska till vårdcentralen Norra Fäladen i Lund

vårdcentralen norra fäladen

Du får hjälp med att hitta hjälpmedel och råd kring hur din närmaste omgivning kan anpassas efter dina behov. Du hittar närmaste vårdcentral och deras öppettider här på varligger. Husläkare som även kallas allmänläkare har alltså stora kunskaper inom ett brett område. Norra Fäladens vårdcentral befinner sig i stark utveckling, där vi genom ett välstrukturerat arbetssätt förbättrar verksamheten för att på bästa sätt möta våra patienters behov. Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang kommer vi att erbjuda en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats. Som underläkare arbetar du med planerad mottagning, akuta patienter, administration och deltar i utvecklingen av verksamheten.

Next

Vårdcentralen Norra Fäladen, Lund, Fäladstorget 4, 046

vårdcentralen norra fäladen

Patientnämnden kan bland annat hjälpa dig att lämna din synpunkt eller klagomål. Om du ska fasta före provtagningen får du inte äta, röka eller snusa från klockan 22. På akuttider eller drop-in-tider träffar du vanligen inte din ordinarie läkare och tiden är ofta kort. Om du ska göra ett gynekologiskt cellprov är du välkommen till oss. På vårdcentralen kan du göra hälsokontroller, vaccinera dig, förnya recept eller få hjälp med enklare sjukdomar.

Next

Distriktssköterska till vårdcentralen Norra Fäladen i Lund

vårdcentralen norra fäladen

Tillsammans lägger vi upp en plan för hur du ska bli bättre. Det betyder att du kan söka dig till vilken vårdcentral eller du vill. Efter en skada, operation eller sjukdom hjälper vi dig att klara av aktiviteter i din vardag så att du kan vara så självständig som du önskar. I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag! I första hand ska du kontakta din vårdcentral, men vid akut tillstånd bör du kontakta en akutmottagning. Vi ger också förebyggande stöd för att motverka ohälsa. Tack alla som kom till oss på nyinvigningen av Fäladstorget i lördags! We enjoy offering you accessible health care at generous opening hours monday-friday 8 am- 7 pm. Det finns både vårdcentraler i Landstingets regi och privata aktörer som erbjuder primärvård såsom akutmottagning, hälsoundersökning, läkarbesök, vaccinationer, sjukintyg, behandling och uppföljning.

Next

Husläkare / vårdcentral

vårdcentralen norra fäladen

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. När det gäller övre luftvägsinfektioner är det viktigt att skilja mellan en vanlig förkylning, halsfluss och lunginflammation. Du kanske inte själv vet om att du lider av en depression, men det finns hjälp att få och i de flesta fall kan du få all den hjälp du behöver på din vårdcentral. Det kallas då att du skriver in dig på en vårdcentral. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Att enbart skära ned på alkoholkonsumtion och motionera mer är ofta tillräckligt för att sänka blodtrycket.

Next

Region Skåne

vårdcentralen norra fäladen

Våra viktigaste mål är att tillgodose invånarnas behov av vård samt att erbjuda god vårdkvalitet. At Hälsocentralen Sankt Hans we make a big effort to offer the same doctor on every visit unless there are special reasons to do otherwise. Informationen som läggs ut här har genomgått medicinsk faktagranskning. If this sounds interesting please come by with your letter and we can help you with the paper work of making a better choice! Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Vi har i dagsläget cirka 10 600 listade patienter varav en stor andel utgörs av studenter vid Lunds universitet.

Next

Vårdcentralen Norra Fäladen i Lund

vårdcentralen norra fäladen

Man kan behöva samtalskontakt med en terapeut och ibland även medicinering. Högt blodtryck hypertoni Högt blodtyck, hypertoni, är en vanlig sjukdom som många har utan att veta om det. Om husläkaren bedömer att du behöver specialiserad vård skriver läkaren en remiss. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Next

Vårdcentralen Norra Fäladen i Lund

vårdcentralen norra fäladen

Kanske har du svårt att glädjas över graviditeten och behöver någon att prata med? Vi ser gärna att du har primärvårdserfarenhet. Syftet är att snabbt och enkelt få ut dagsaktuell information på nätet till våra patienter. And there is no extra cost. De kan ha fler behandlingar och vissa andra behandlingar kan ha utgått eller skilja sig från beskrivningen som anges här. På vårdcentralen Norra Fäladen finns specialister i allmänmedicin, distriktssköterskor, diabetessköterska, sjukgymnaster, arbetsterapeut, psykolog, kurator, medicinska sekreterare och undersköterskor.

Next

Husläkare / vårdcentral

vårdcentralen norra fäladen

Norra Fäladens vårdcentral befinner sig i stark utveckling, där vi genom ett välstrukturerat arbetssätt förbättrar verksamheten för att på bästa sätt möta våra patienters behov. Vi söker dig med god samarbetsförmåga som kan se möjligheterna i en föränderlig miljö. Det är också viktigt att du tar ansvar och är van vid att arbeta självständigt. Vår läkargrupp har gemensamt en bred erfarenhetsbas och kompetens. Det går bra att dricka lite vatten. Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Du kan också komma till oss för att göra ett gynekologiskt cellprov eller testa dig för könssjukdomar.

Next