Yle yksi ohjelma. Yksi omistamme 1/2 2019-11-30

Yksi ympyrä on sulkeutunut

yle yksi ohjelma

Kuinka suuri on valmentajan valta pelaajiin? Ohjelmaa on tehty kaikkiaan noin 500 kertaa. Miehet pettävät paljon useammin, mutta naisten uskottomuus tuomitaan jyrkemmin. Kiitos myös siitä laajasta ja monipuolisesta katsoja- ja lukijapalautteesta joita ohjelma ja päiväkirjamme on saanut. Pääministerin haastattelutunnin ensimmäinen lähetys tehtiin Pasilasta 30. Matkakokonaisuus valmistui vasta ohjelmaa katsoessani. Yle nauhoitti vuonna 1984 Piirpauke-yhtyeen esityksen Konevitsan kirkonkellot.

Next

Yksi pojista

yle yksi ohjelma

Er√§√§ss√§ jaksossa esiintyi jazzkitaristi Pat Martino. Pat Martino oli sujuva ja virtuoosimainen solisti Paul Westonin b√§ndiss√§. Mahler: Winterlied Wolfgang Holzmair ja Russell Ryan. Antero Mertaranta oli tehnyt vuonna 1995 se on siin√§ ‚ÄĒlauseesta legendan ja oli aika helppoa esitt√§√§ viihdeohjelman nimeksi Se on siin√§√§. Randazzo: Goin' out of my head Petula Clark. Becaud: Palaan sua hakemaan Tapio Heinonen.

Next

Yksi omistamme 1/2

yle yksi ohjelma

Suomi on aina ollut suomettunut 1999. Tosin mies itse sanoo, että todennäköisesti levytyksiä on vielä enemmän, sillä pienempien levy-yhtiöiden kirjanpito ei ollut niin tarkkaa. Lena Zevgara: Ela Ela 2019 9. Luukas on 11-vuotias poika, joka elää perheessä kymmenen siskonsa kanssa. Konkreettisin esimerkki sääsatelliittien tuomasta suuresta avusta ovat pyörremyrskyt. Haastattelussa Postin vastuullisuusjohtaja Noomi Jägerhorn ja Suomen ympäristökeskuksen kehittämispääliikkö Ari Nissinen. Muut studiohahmot valikoituivat useiden haastattelujen ja koekuvausten jälkeen.

Next

Kolme veljestä ja vain yksi prinsessa

yle yksi ohjelma

Tänään kävin lapsuuteni maisemissa katsomassa olisiko vanha kansakoulumme hiihtolatu vielä samoissa urissa kuin 50-luvulla. Voidaan sanoa, että ohjelmia on tullut ja mennyt, mutta Se on siinä se vain porskuttaa. Korngold: Vier kleine fröhliche Waltzer Neljä pientä iloista valssia Eric Le Van, piano. Bach: Soolosellosarjat n:o 1-6 Anner Bylsma. Elin caminollani ajoittain vahvasti varhaislapsuuttani Purmojävellä.

Next

Pääministerin haastattelutunti täyttää 50 vuotta

yle yksi ohjelma

Ennen joulua paketteja toimitettiin paineiseen tahtiin ja nyt on menossa lahjojen vaihto ja palautus. Mutta ei Björninen hyljeksinyt muunkaanlaista musiikkia. McCurdy: I natt jag drömde The Hep Stars. The Coasters: Shopping for clothes, 1960. Matka tuonut muassaan monia ajan aikanaan katkaisemia ystävyys- ja kaverisuhteita, tutut ja tuntemattomat ovat halunneet keskustella caminosta, tapahtumista sekä sen merkityksistä katsojalle. WhatsApp -viesti studioon 040 14 55 666. Dvorák: Largo sinfoniasta n:o 9 e-molli.

Next

Tallitähdet pähkinänkuoressa

yle yksi ohjelma

Ylen ohjelma P√§√§ministerin haastattelutunti t√§ytt√§√§ syksyll√§ 2012 t√§ydet 50 vuotta. Haastattelussa T√§htitieteellinen yhdistys Ursan tiedottaja Anne Liljestr√∂m. Saint-Sa√ęns: Sonaatti fagotille ja pianolle G-duuri Marc Trenel ja Pascal Godart. Ruth Brown: Lucky lips Hymyhuulet, 1956. Mutta ihan heti h√§n ei teht√§v√§√§n suostunut.

Next

Tallitähdet pähkinänkuoressa

yle yksi ohjelma

Warlock: Capriol suite Bournemouthin Sinfonietta-ork. Hartauden musiikkina Taize-laulu ''Pois jääköön huoli, pois jääköön murhe''. Nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestari Joe Frazier esiintyi ohjelmassa syksyllä 2007. Bach: Soolosellosarjat n:o 1-6 Anner Bylsma. Kalle Haatasen vieraana on kirjailija Anna Tommola, joka on monipuolisesti perehtynyt unitutkimukseen. Kiitos niistä jotka itse sain! Haydn: Jousikvartetto n:o 2 Es-duuri The Angeles String Quartet. Se toi valtavan piirin hyviä kavereita, joista on tullut vähän niin kuin sukulaisia, sanoo Björninen painokkaasti.

Next

Tallitähdet pähkinänkuoressa

yle yksi ohjelma

Ensimmäisissä ohjelmissa syksyllä 2000 vieraina olivat Jani Sievinen, Martti Kuusela ja Jari Rantanen. Sama mies tuli myöhemmin koko kansan tietoisuuteen Solistiyhtye Suomen ja Korsuorkesterin laulajana. Kalle Haatasen vieraana on kirjailija Anna Tommola, joka on monipuolisesti perehtynyt unitutkimukseen. Ohjelmaa on tehty nyt jo yli 200 jaksoa. Voivat joskus myös vuotaa tietoa. Herää uuteen päivään Anna Cadian, Juhani Kenttämaan ja Alina Kulon seurassa. Päivän ohjelmatiedot Pe La Su Ma Ti Ke To Pe La Su Ma Ti Ke To Perjantai 10.

Next

Yksi vangittu Kuopion henkirikoksesta

yle yksi ohjelma

Studiomuusikon töitä Björninen teki vuosikymmenet. Lehti hehkutti Lyytisen soittotaitoa, hänen mahtavaa ääntään ja korvaa progressiiviselle, melodiselle rockille. Katso esitys Ylen Elävästä arkistosta. Du kan också skicka meddelande via appen Yle Arena. Studiossa Linda Vettanen ja Juha Blomberg. Pääministeri Marinin toinen virallinen virkamatka suuntautuu Tallinnaan. Britannian pitkäikäisin ja kestosuosittu jännityssarja jatkuu 22.

Next

Kolme veljestä ja vain yksi prinsessa

yle yksi ohjelma

Vandenbroek : Kvartetto Es-duuri Consortium Classicum. Erja Lyytinen on listalla sijalla 14. Paljon on vettä virrannut Tammerkoskessa sen jälkeen. Vaellusreitti ei ole mikään yksittäinen tie, vaan vaelluksen voi tehdä monesta paikasta, mutta määränpäänä on Santiago de Compostela, jonne uskotaan, että Jaakob, Jeesuksen opetuslapsi, on haudattu. Nojatuolimatka kahdeksanosaista löytöretkeä katsoessa vasta valmisti itselleni matkakokonaisuuden.

Next