Ylex podcast. Lataa YleX:n Podcasteja 2019-12-03

Podcast! Näin lataat ohjelman itsellesi

ylex podcast

Mitä kaikkea Urho Studiot -possen sisällä tapahtuu? Musiikin avulla hän kuitenkin päätyi aikansa ilmiöksi Suomessa. Pysyvästi kadonneiksi Suomessa jää vuosittain noin 15-20 henkilöä. Toimittaja Leena Häkkinen kuitenkin karsastaa Kadonnut-sarjan kutsumista viihteeksi. Muoto on podcast, jolla on sellainen maine, että siinä on draivia ja menoa. Sovellus listaa esille kaikki ohjelman ladattavissa olevat jaksot. Hän istuu edelleen vankilassa ex-tyttöystävänsä murhasta.

Next

Anna tajuntasi täyttyä hyvällä kirjallisuudella

ylex podcast

Onko t√§st√§ ihmisoikeuksia polkevalle diktatuurille lopulta mit√§√§n hy√∂ty√§? He ovat juuri julkaisseet kaksi biisi√§; 74 ja Vuosien p√§√§st√§ feat. √Ötta finlandssvenska kvinnor samtalar om det mest intima. Taiteilijaperheeseen syntyneelle Reino Nordinille musiikki on aina ollut luonnollinen osa arkea, mutta samalla asia, jonka parissa voi jatkuvasti haastaa itse√§√§n. Kuulostaako tutulta, eli mokaileeko oma rakas is√§sikin hassusti? Voit kuunnella ohjelman jaksoja my√∂s. Samalla siin√§ on henkil√∂kohtaisuutta, H√§kkinen sanoo. Hannah on itsekeskeinen, √§rsytt√§v√§ ja manipuloiva ‚ÄĒ mutta millainen on Lena itse? Millaista kriisiapua tarjotaan nuorille miehille, joiden inttikaveri kuolee? Sarjan taustatiimi on pohtinut yhdess√§ sit√§, millaisen materiaalin tekeminen ja julkaiseminen on eettisesti oikein.

Next

Podcast! Näin lataat ohjelman itsellesi

ylex podcast

Siellä Aste kuvitteli pääsevänsä löysäilemään, mutta tuottaja Henry Lanz laittoikin räppärin hommiin. YleX Etusivun Jussi, Hanna ja Henkka lukevat tänä vuonna paljon kirjoja! Tämä ja paljon muuta hauskaa vuoden ensimmäisessä YleX Aamussa. . Ensimmäinen jakso Kadonnut-podcastia kertoo Sakun tarinan. Näitä asioita selvittää Ylen kahdeksanosainen Kadonnut-sarja, jonka ensimmäiset jaksot keskittyvät Sakun tapaukseen. Mistä suoratoistopalvelu on kerännyt nämä tietonsa? Miksi ihmisillä on niin paljon moottoripyöriä yksiöissä? Podcasteiksi on paketoitu nyt Lukupiirin kaksi ensimmäistä kirjaa: Laura Gustafssonin romaani Korpisoturi.

Next

Suomalainen podcast sukeltaa tosielämän mysteereihin

ylex podcast

H√§n istuu edelleen vankilassa ex-tytt√∂yst√§v√§ns√§ murhasta. Omaisten l√§hestyminen vaatii empatiaa ja varovaisuutta Leena H√§kkinen sai idean sarjaan viime syksyn√§ Nela Utkinan katoamistapauksen my√∂t√§. Lis√§ksi puhuttiin muun muassa raidereista sek√§ et√§l√§r√§pist√§, joka on l√§hell√§ Adikian syd√§nt√§. Kuuntele YleX Etusivua arkisin kello 11‚ÄĒ13! Kuinka kauan kest√§√§ ett√§ markkinoilla on aivan ihmisen oloinen seksirobotti? Juhlap√§iv√§n kynnyksell√§ on virinnyt keskustelu siit√§, miten tietoisuutta Euroopan Unionin alueella asuvan ainoan alkuper√§iskansan kulttuurista ja historiasta ja voitaisiin lis√§t√§. Miten Robin onnistui salailemaan jo vuonna 2013 tehty√§ p√§√§t√∂st√§√§n? T√§ll√§ kertaa 40-vuotias Saku j√§√§ kuitenkin pois ennen kotipys√§kki√§, ja katoaa. YleX Etusivun Jussi ja Hanna saivat vieraakseen seksirobottitutkija Mika Koverolan. Monetko sukset ihminen oikein tarvitsee? Jaksoja voi kuunnella lataamattakin, kunhan puhelin on yhteydess√§ internetiin.

Next

YleX Aamu: Viki ja Köpi

ylex podcast

Sit√§ pohditaan YleX Viikonlopun Womma Sepp√§l√§n kanssa. Miten perhe ja ty√∂kaverit reagoivat tapaukseen? Palkittu toimittaja Olli Seuri haluaa podcast-sarjallaan juhlistaa journalismia, mutta my√∂s edist√§√§ journalismin avoimuutta ja hyvi√§ journalistisia k√§yt√§nt√∂j√§. Etusivun Lukupiiri ei ole genrerajoittunut: parhaillaan Lukupiiriss√§ luetaan Marie Kondon siivousopas KonMaria, josta on tullut valtava globaali hitti. Kuuntele ja lue ‚ÄĒ naurutakuu! Haastatteluun onnistuttiin lis√§√§m√§√§n my√∂s kiertoilmaisujen huutokauppa. Sarjan painopiste onkin siin√§, mit√§ tapahtuu heille, jotka j√§√§v√§t j√§ljelle. Halu verrata nykyaikaa menneisyyteen nimitt√§in vain kiihtyy.

Next

Tulossa YleX podcast: Miten musta tuli muusikko

ylex podcast

Löytyikö isän puhelimesta arkaluontoisia kuvia äidistä? Eikä tässä vielä kaikki: YleX Etusivun Lukupiiriä voi kuunnella nyt myös podcastina! Urho Studiot -kollektiivi vieraili Lyömättömissä kertomassa keikkailusta, biisien taustoista ja yleisesti koko kaveriporukan meiningeistä. Mitä päivän puheenaiheista pitäisi ajatella? Häkkisen mukaan sarjan tekeminen on ollut tasapainoilua: kaikilla on tietysti oikeus yksityisyydensuojaan. Valitsemme kirjat niin, että puhuttavaa riittää myös niiden aiheista ja ympäriltä, toteaa YleX Etusivun Jussi. Kadonneiden ihmisten omaisten lähestyminen vaatii Häkkisen mukaan toimittajalta erityistä empatiaa ja varovaisuutta. Mikä lautapeli tuhosi Vikin uudenvuodenaaton illanvieton? Kadonnut-podcastia voi pitää kotimaisena kurotuksena kohti true crime -genren kukoistuskautta. Ne vaihtoehdot, mitä kadonneelle on tapahtunut, voivat olla hurjiakin, Häkkinen sanoo. Miksi Viki haluaisi elää pelkällä leivällä? Mukana lukemassa kirjaa on YleX Aamun Viki.

Next

Podcast! Näin lataat ohjelman itsellesi

ylex podcast

Emma-gaalaa on jo vuosia kritisoitu etenkin valtavirran ulkopuolella skenen sis√§isest√§ selk√§√§ntaputtelusta, mutta nyt kommentointi on keskittynyt erityisesti gaalan vuodesta 2016 esitt√§neeseen Neloseen. Lajiaan enimm√§isess√§ mittel√∂ss√§ Sere sai vastaansa Konala Cartellin M√§ngin. Sarjasta on my√∂s j√§tetty ker√§tty√§ materiaalia pois. Suomen itsen√§isyyden satavuotisjuhlat pit√§isi keskeytt√§√§ sairauslomaan, sill√§ olemme pahanlaatuisen historiataudin vallassa. YleX Etusivu radiossa joka arkip√§iv√§ kello 11‚ÄĒ13. Suurin osa kadonneista siis l√∂ydet√§√§n, ja yleens√§ syyt katoamiselle ovat arkiset.

Next

YleX Aamu: Viki ja Köpi

ylex podcast

Kadonneiden omaiset ovat myös saaneet mahdollisuuden kuunnella jaksot etukäteen. Lapsi eksyy leikkiessään metsään tai muistisairas vanhus menee hetkeksi hukkaan. Häntä ei nähdä enää sen jälkeen. Missä Köpin äiti on länsirannikon paras? YleX Etusivu Jäikö uutiset lukematta? Lena Dunhamin omaelämäkerrallinen Sellainen tyttö. Uudet jaksot saat sovellukseesi jatkossa automaattisesti. Kaikki ladattavissa olevat ohjelmat löydät Yle Areenasta osoitteesta ja podcastit kokoamme osoitteeseen Aivan ensimmäiseksi tarvitset älypuhelimeesi tai tablettiin podcast-sovelluksen.

Next

Podcast! Näin lataat ohjelman itsellesi

ylex podcast

Maailman kuunnelluin podcast-sarja Serial kertoo Adnan Syedin tarinan. Häkkistä kiehtoo katoamisessa kysymykset, joihin ei ole helppo löytää vastausta. Tällä viikolla vuorossa on Varkemaa. Tätä kaikkea ja paljon muuta kummallista YleX Aamun torstaissa. Eikä sinänsä mikään ihme: pihviä, joka sisältää 30% lihaa ei mitenkään voi pitää vegenä ja kasvisruokamarkkinoita tuotteella on turha yrittää valloittaa. Vad har kroppen varit med om? Mitä YleX Aamu lupasi jos voittavat Kultaisen Venlan yleisöäänestyksen? Kaksoislataus-dokkarissa traagisen onnettomuuden kokeneet päähenkilöt ihmettelevät, miksi varusmiesten täytyy intissä harjoitella oikeilla ammuksilla. Kirjoja ruotimassa on YleX Etusivun radiojuontajien Hanna Hantulan, Jussi Latvalan ja Henry Tikkasen lisäksi vaihtuva juontaja toisesta YleX:n radio-ohjelmasta.

Next

YleX Aamu: Viki ja Köpi

ylex podcast

Ohjelman tiedot säilyvät sovelluksessa, ja voit palata sen pariin myöhemminkin. Hur känns det att leva i just min kropp, och i din? Miten sotilaspastori voi lohduttaa onnettomuudesta selviytyneitä? Lue kirjallisuusessee tai kuuntele podcast täältä! Esimerkiksi yhden kadonneen työkaveri puhuu siitä, miten paljon hänelle on tullut vihapuhetta. Lukupiirissä luetaan, pohditaan ja analysoidaan mielenkiintoisia kirjoja. Millaista henkistä apua armeija tarjoaa? Sarjaa on kuitenkin tehty monta kuukautta. Puhelimen muistiin ladattuja jaksoja voit kuunnella ilman nettiyhteyttä.

Next